Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

Fahatású padló otthonába: Geotiles Tabula kollekció

A fa padlók igazán jól illenek a modern, skandináv, vagy éppen a klasszikus stílusú otthonokba is. Természetesség és stílus ötvözete otthonunk szinte bármely helyiségében.

A valódi fa padlók helyett azonban kényelmesebb és pénztárcabarátabb megoldást nyújtanak a fa mintás, fahatású kerámia burkolatok. Például a spanyol Geotiles Tabula kollekció minden pozitív tulajdonságot magában rejt ha fa padlóra vágyik, ám a kényelmes megoldások híve.

A Geotiles Tabula fautánzat kerámia padlólapok a valódi fára megszólalásig hasonlító faerezet mintával készülő mázas gres porcelán lapok. Retifikált, azaz élcsiszolt technológiájának köszönhetően minimális, szinte észrevehetetlen fugával burkolhatóak, ezzel is elősegítve a valódi fa padló hatást.
A valódi fával ellentétben azonban együtt élni a Tabula fahatású burkolattal sokkal kényelmesebb, ugyanis mivel mázas kerámia burkolatok, nem igényelnek utólagos felületkezelést, vagy különösebb odafigyelést, karbantartást, tisztításuk egyszerűen megoldható egy vizes ronggyal, felmosóval, mint a kerámia padlólapoknál megszokott.

A Geotiles Tabula fahatású padlólapok 20*120 cm-es méretükkel ideális választás mindazoknak, akik deszka padól hatású burkolatot szeretnének. PEI 3. kopásállóságú, matt felületű padlólapok, 9 mm vastagsággal, melyek tökéletes burkolatot képeznek konyhában, fürdőszobában, előtérben, nappaliban, és bármely lakószobában egyaránt.

A Tabula kollekció lapjai padlófűtés esetén is bátran alkalmazhatóak – ez estben különösen fontos, hogy flexibilis burkolatragasztóval történjen a burkolás.

A Tabula kollekció sötétebb, és világosabb árnyalatokban érhető el, barna (haya, cerezo) és szürke (blanco, ceniza) színekben. Színárnyalatainak, és faerezett mintázatának köszönhetően mind a modern, mind a klasszikus stílusirányzatok kedvelői számára ideális burkolat lehet. Skandináv stílus esetén a természetes, letisztult kisugárzás könnyen megvalósítható a Tabula burkolat alapon, ám a klasszikus, vagy a vintage stílusú berendezésnek is tökéletes padlózatot nyújt.

Otthona tervezése során vegye fontolóra a Geotiles Tabula padlólap kollekciót, az egység érdekében tervezze otthona bármely helyiségének padlójaként, nem fog csalódni az eredményben.

 

Read previous post:
Design és praktikum a HSK Yenga fürdőszobai radiátorral

Egy fürdőszobai radiátor ma már nem csak a meleg iránti igényünket elégítheti ki a fürdőszobában, hisz a design fürdőszobai radiátorok...

Close