Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Hagyományos stílus – Zalakerámia Duna fürdőszobai burkolat család

Magyarországon napjainkban is jelentős igény mutatkozik a hosszú múltra visszatekintő, széles körben népszerű márvány mintás fürdőszoba burkolatok piacán. A Zalakerámia erre válaszul hozott létre három, egymással szoros rokonságban álló kollekciót.

Ez a három termékcsalád a Duna, Mura és Tisza fantázianevet kapta. Ez is utal arra, hogy a magyar ízlésnek tetsző hidegburkolat duna3családokról van szó. Mindhárom kollekció rendelkezik közös tulajdonságokkal is, de a jól elhatárolható színvilág adja meg mindegyiküknek az egyedi megjelenést.

A három kollekció egyik tagja a Duna termékcsalád. Kék árnyalataival igazi klasszikusnak számít a fürdőszobai trendek világában. Ezeknek a tónusoknak a rendkívül gyakori használata valószínűleg annak köszönhető, hogy a vizet automatikusan a kék színnel kapcsoljuk össze.

duna1Talán emiatt lehetséges, hogy a kéket a fürdőszobában automatikusan természetesnek és odaillőnek érezzük. Hideg tónusa ellenére megjelenése megnyugtató és otthonos érzetet kelt bennünk.

A fényes felületű Duna csempék világos és sötétkék színekben készülnek. Méretük 20 cm*25 cm. A falburkolat változatos kirakási lehetőségét segíti egy 5 cm *20 cm-es listello is. Ez mind színvilágával, mind a rajta ábrázolt stilizált virág motívummal remekül harmonizál a Duna csempékkel. Egységes, harmonikus összképet nyújtva a falfelületeken.

duna4A Duna padlólapok felülete matt. Színei a csempékével megegyezőek. Padlófűtés használata esetén is burkolhatunk velük. Kopásállóságuk magas (PEI IV), ennek köszönhetően a fürdőszobán túl érdemes elgondolkodni előszoba, folyosó, vagy akár konyha burkolatként történő alkalmazáson is.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Harmónia a fürdőszobában Marmy szaniterekkel

A fürdőkultúra az elmúlt évszázadok alatt rengeteg változáson ment keresztül. Napjainkban a fürdőszoba otthonunk elengedhetetlen részévé vált, meghatározó szerepet tölt...

Close