Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Dinamikus ívek, könnyed karakteresség a Kludival

A Kludi csaptelepeket általánosságban a letisztult vonalvezetés és design, az innovációk és a tradíció ötvözése jellemzi, mindezt a megbízható magas minőség és szakértelemmel történő tervezés és gyártás teszi teljessé.

A Kludi Pure & Easy csaptelepekben is megjelenik a Kludira jellemző exkluzivitás, és a letisztult design, dinamikus vonalvezetéssel. E termékcsalád igazán modern stílust képvisel, így igen jól illeszkedik a modern, akár ipari stílust idéző lakberendezési irányzatokhoz.

Kludi, Pure&Easy mosogató csaptelep

A Kludi jellemzően egykaros, egyszerűen használható, kényelmet biztosító design-al tervezi meg a lakosság számára szánt csaptelep termékcsaládjait. Termékcsaládok, melyekben otthonunk minden vizesblokkjához találunk egy kollekción belül megfelelő csaptelepet, hogy otthonunk designja egységet képviseljen, minőségi csaptelep alkalmazásával a fürdőszobában, zuhanyzóban és konyhában egyaránt.

A Kludi Pure&Easy csaptelep család fényes króm megjelenése egy igazán strapabíró, ún. Kludi GlanzVoll felülettel rendelkezik. Ez egy rendkívül strapabíró, nemesen csillogó felület, mely védi és növeli a csaptelep ellenálló képességét a káros, korrodáló külső hatások ellen is, így higiénikus, rendkívül könnyen tisztítható csaptelepet kapunk.

A Kludi Pure&Easy csaptelep kollekció egykaros, teli, enyhén szögletes fogantyúval rendelkezik, ám a sarkai mégis finoman ívelt kialakításúak, mely a könnyedség érzését adja a dinamikus karakteresség megőrzésével.

A Kludi Pure&Easy egykaros mosdó csaptelepei kétféle magasságban elérhetőek.

Kludi, Pure&Easy kádtöltő és zuhanycsaptelep

A kádtöltő és zuhanycsapetelepe automatikus kád/zuhany váltóval rendelkezik, így elkerülhetjük, hogy a zuhany funkción maradjon a csaptelep és váratlanul elárasszuk a fürdőszobát egy óvatlan vízmegnyitással.

Különálló zuhanykabinunkba választhatjuk a Pure&Easy kollekció egykaros zuhanycsaptelepét.

Mosogató csaptelepe mind a meleltt, hogy konyhánk éke lehet, egykaros, elfordítható kivitelének és alacsony zajszintjének köszönhetően komforots használatot biztosít.

A Kludi a csaptelep tervezés  és kivitelezés során is nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, így az energiahatékonyságra is. A Pure&Easy csaptelepek EcoPlus technológiával készülnek, ami a víz- és energiatakarékosságot biztosítja azáltal, hogy csökkenti a melegvíz fogyasztást.
Az egyszerű és egyértelmű használat érdekében a Pure&Easy csaptelepek egyértelmű, piros-kék jelzéssel segítik a gyermekek könnyed és kényelmes vízhasználatát.

Összességében elmondható, hogy a Kludi Pure&Easy csaptelep kollekció tökéletes választás a mai modern fürdőszobákba, az egész családnak kényelmes és egyszerű vízhasználatot biztosít.

Read previous post:
Vidám, barátságos környezet egy rusztikusan mediterrán padlólap kollekcióval

Mediterrán stílus említésekor szinte azonnal a Provence vidék romantikus hangulatára, a spanyol vidék szőlőire, vidéki, otthonos házikóikra gondolunk. E hangulatot...

Close