Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Kludi csapteleppel az élettel teli, mégis szolíd otthonért

A Kludi csaptelepek jellemzője magas minőségi követelmények, szakértelem és innováció találkozása a tradícióval. Kiváló bizonyítéka a Pure & Solid csaptelep család, mely ergonomikus design-al, magas műszaki minőséggel bármilyen stílusú otthon kényelmét szolgálhatja.

Eleganciát képvisel a Pure&Solid csaptelep kollekció, mely a pezsgő, intenzív otthoni élet, vagy épp a nyugodt pihenés zavartalanságát is biztosítja azáltal, hogy KLUDI HerzStück minőségi kartussal van ellátva, mely biztosítja az egyenletes és zajmentes vízátfolyást.

Kludi, Pure&Solid mosdó csaptelep

Tehát a Pure&Solid csaptelepek csendes haszánlattal teszik lehetővé a család zavartalanságának megőrzését. Tehát, ha Pure&Solid csaptelepet választ, elégedett lesz a zajszinttel is!

E csaptelep család egykaros, szögletes, teli fogantyúval készül, ez adja karakterességét, melyet alig észrevehető oldalívek tesznek mégis visszafogottan elegánssá.

Mint minden Kludi csaptelep, a Pure&Solid kollekció tagjai is víztakarékos perlátorral felszereltek az energiatakarékosság érdekében.

E termékcsalád nagy előnye, hogy karekterességének és ergonomikus desingjának köszönhetően igazán sokoldalú, hisz éppúgy beilleszthető egy-egy modern lakberendezési stílushoz, min a hagyományos berendezésű otthonokba.

Kludi, Pure&Solid zuhany csaptelep

Read previous post:
Dinamikus ívek, könnyed karakteresség a Kludival

A Kludi csaptelepeket általánosságban a letisztult vonalvezetés és design, az innovációk és a tradíció ötvözése jellemzi, mindezt a megbízható magas...

Close