Beltér Burkolat Konyha Kültér, kert Padlólap

Vidám, barátságos környezet egy rusztikusan mediterrán padlólap kollekcióval

Mediterrán stílus említésekor szinte azonnal a Provence vidék romantikus hangulatára, a spanyol vidék szőlőire, vidéki, otthonos házikóikra gondolunk. E hangulatot megteremthetjük otthonunkban egy jól megválasztott padlólap, és a berendezés kombinálásával.

Ha mediterrán stílust szeretne kialakítani, vagy esetleg a klasszikus vidéki konyha ragadta meg fantáziáját, a Zalakerámia Andalúzia padlólap választásával elérheti álmait.

Kőhatású designját meleg színvilág, barátságos kisugárzás jellemzi. A kopottas hatású felületi színszórás teszi igazán rusztikussá, ennek köszönhetően igen jól illik a mediterrán vidék stílusát kedvelők konyhájába, teraszára egyaránt.

Az Adalúzia padlólap család különlegessége, hogy 30×30 cm-es méretén belül a mintázat úgy van kialakítva, mintha kisméretű téglák ölelnének körül egy fél téglát. Dekor elemeinél a középső négyzetének díszítése a régi majolika műveszetre emlékeztet, tradicionálisnak mondható népies motívumokkal. E motívumok a régmúlt idők kifinomult világát jelenítik meg, klasszikusan vidékies, szívet-lelket melengető koncepcióba foglalva.

Az Andalúzia kollekció dekorelemeit rendhagyó módon, dobozolva vásárolhatjuk meg, kétféle színárnyalatban, melyek a választott alap padlólap színével megegyeznek.
Egy dobozban 17 db lap található, 5 féle mintázattal.

Az Andalúzia padlólap kollekció fagyálló, gres padlólapokból áll, így teraszunk, kerti pihenőnk padlójaként alkalmazva még közelebb érezhetjük magunkat a mediterrán vidék romantikusan barátságos hangulatához.

Ellenálló, PEI 4. kopásállóságú felülete nagyobb igénybevétel esetén is kiállja a próbát.

Az Andalúzia padlólap kollekció természetes megjelenéssel és a greslapok minden előnyével tökéletes választás konyhába, előtérbe, teraszra, vagy a lakás bármely, akár nagyobb igénybevételnek kitett területére is.

Meleg színvilág, természetes kisugárzás jellemzi, klasszikusan vidéki-, vagy épp a mediterrán stílus tökéletes padlólapja, mellyel barátságos környezetet hozunk létre otthonunk helyiségeiben, de akár kültérben is.

Read previous post:
Karakteres padlólap, visszafogott eleganciával: Redstone padlólap kollekció

A biztonságot nyújtó kisugárzás, a letisztult design egy békét, melegséget sugárzó otthon egyik jellemzője. E hangulat alappillére egy pozitívan ható...

Close