Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Egy cseppnyi luxus – Térben álló kád

Bár a szabadon álló kádak több évezredes hagyományokkal bírnak, az elmúlt évtizedekben a beépített variációk vették át az egyeduralmat. Ez a trend azonban mára megfordulni látszik, hiszen a térben álló kád a kényelem, a szabadság és a luxus megtestesítője.

Ez a fokozódó népszerűség teljesen érthető, már ha csak arra gondolunk is, hogy mennyivel nagyobb élmény a fürdőzés egy térben álló kád ölelésében, mint egy sarokba beszorított fürdőalkalmatosságban.

3821Természetesen a térben álló kád nem kivitelezhető minden fürdőszobában. Szükséges hozzá egy bizonyos nagyság, ahol központi elemként ki tud teljesedni szépsége, és az álomszerű fürdőszoba csillagává léphet elő.

Amellett, hogy a szabadon álló kád funkcióval rendelkező elem, a fürdőszoba egész összképére rendkívül nagy hatással van. Létrehoz egy fókuszpontot, miközben segíti a vonzó és pihentető hangulat kialakítását.

A térben álló kád képe szorosan kapcsolódik a gazdagság és a luxus fogalmához, ettől van egy egészen különleges varázsa. Ez a vonzerő azonban 3853csak tágas terekben tud érvényesülni. Ha lehetőségünk nyílik rá, helyezzük el egy széles ablakkal szemben, így maximalizálhatjuk a pihentető élményt a kilátás segítségével.

Gazdag választék áll rendelkezésre mind a méret, mind a forma, mind a stílus 15182vonatkozásában. Emellett tökéletesen sima felületű akril, vagy extra stabilitást adó öntött márvány anyagú kádat is vásárolhatunk.

A tökéletesség megtalálásához művészi szépségű kádlábak egészítik ki a választékot. A régi világot idéző részletgazdag lábaktól egészen az ultramodern vonalvezetésűig minden elérhető, melyekkel rendkívül dekoratív módon tükrözhetjük saját személyes stílusunkat.

 

Read previous post:
Kényeztető spa hangulat otthonunkban? – Igen!

A mindennapos kemény munka után mindenkinek jól esik megállni egy kis időre, elterelni a gondolatainkat az egész napos hajtásról, kikapcsolni...

Close