Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Zalakerámia Capitano fahatású padlólapok

A Capitano termékek a méltán népszerű nagyméretű, fahatású padlólapok választékát gazdagítják. A Zalakerámia viszont egy olyan karakteres, nem mindennapi mintázatot álmodott meg, ami kivételessé teszi a kollekciót.

A Capitano padlólapok jellegzetes megjelenése tagadhatatlan. A markáns felület határozott egyéniséggel ruházza fele a vele burkolt helyiséget. Továbbá egyszerre élvezhetjük a természetes fa felületeket idéző szépséget, és a kiváló minőség, és tartósság előnyeit.

capitano2A Capitano padlólapok négyféle árnyalata közül válogathatunk. A hagyományosnak számító három barna padlólap mellett egy különleges törtfehér padlóburkoló is színesíti a választékot. így lehetőségünk nyílik, hogy válasszunk a nagyobb stabilitást sugárzó sötétebb, vagy a némileg szokatlan, de emiatt kivételes fehér fahatású padló között.

A Capitano padlólapok 30 cm*60 cm-es mérete tökéletesen alkalmazkodik az aktuális trendek által támasztott igényekhez. A nagy felületű padlólapok pazar megjelenést produkálnak, mely rendkívül dekoratív és látványos.

PAD2668PAD2811A téglalap kialakításnak köszönhetően pedig játékra nyílik lehetőség a kirakási minták tekintetében. Hiszen ez az a kivitel, ami számos tetszetős megoldást rejt magában.

A Capitano padlólapok kiváló minőségi tulajdonságokkal bírnak. Fagyállóak és magas (PEI IV) kopásállósággal rendelkeznek. Emiatt a Capitano mázas gres lapok változatos lehetőségeket tartogatnak a felhasználási terület vonatkozásában beltérben és kültéren egyaránt.

A nagyobb igénybevételnek kitett felületeket is burkolhatjuk a Capitano kollekció darabjaival, de akár terasz burkolatként is megállják a helyüket. De tökéletesen alkalmasak akár helyiségek összekapcsolására is, hiszen éppúgy ideálisak például a nappali, mint a konyha hidegburkolati igényeinek kielégítésére.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Egy cseppnyi luxus – Térben álló kád

Bár a szabadon álló kádak több évezredes hagyományokkal bírnak, az elmúlt évtizedekben a beépített variációk vették át az egyeduralmat. Ez...

Close