Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Egyetlen falsík alatti egység minden megoldásra: Kludi Flexx.Box

A falsík alatti csaptelepek térhódítása napainkban egyre növekszik. Ez nem csoda, hisz kényelmes a használatuk, és igazán modern enteriőr érhető el a fürdőszobában, vagy akár a konyhában is általuk. Helytakarékos és biztonságos megoldást nyújtanak modern otthonában.

A Kludi FLEXX.BOX a falsík alatti egység, mely a Kludi kiváló fejlesztésének köszönhetően univerzálsinak mondható, mivel egyetlen falsík alatti egység minden megoldásra, legyen szó termosztátos, vagy egykaros csaptelepről, vagy visszafolyásgátlóról, így akár utolsó pillanatban is eldöntheti, melyik Kludi csaptelepet választja. A Kludi FLEXX.BOX a funkciós előlap, azaz a látható csaptelep rész illesztését követően azonnal használatra kész.

FLEXX.BOXX csaptest integrált ellenőrző és öblítőegységgel vásárolható meg. Ennek köszönhetően nemcsak időt takarít meg a beszerelés során, hanem ezen felül, a beépített öblítőegység nagyobb víznyomással dolgozik.

A Kludi FLEXX.BOX tökéletes vízzárással rendelkezik és beépítésre kész. Tartalmaz egy beépített öblítő szettet, mellyel kényelmesen elvégezhető a rendszer átöblítése. A vízzáróság ellenőrzésekor a megengedett legmagasabb nyomás maximum 16 bar lehet. Ellenáll a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak +90 °C-tól -18 °C-ig is.

A Kludi FLEXX.BOX vízzáró elasztomer köpennyel ellátott, így a vízzel érintkező elemek egyfajta intelligens tömítéseként is funkcionál. Szigetelésének köszönhetően védelmet nyújt a szivárgó víz ellen.

A Kludi FLEXX.BOX univerzális csatlakozásának köszönhetően hagyományos, falsík alatti beépítésre és falon kívüli, előszerelt kialakításra is egyaránt alkalmas.

AKludi FLEXX.BOX csaptest vízzel érintkező részeinek egyike sem érintkezik a fallal; tökéletesen elzárja őket az elasztomer köpeny, amely elnyeli az áramló víz zaját, mielőtt az elérhetné a falat. Így a Kludi FLEXX.BOX kiváló zajvédelemmel rendelkezik.

A Kludi FLEXX.BOX flexibilitása abban is megnyilvánul, hogy az előlap és a funkciós egység a beépítés után bármikor szabadon cserélhető falbontással járó munka nélkül! Így lehetséges egykaros csaptelepről termosztátos kivitelre váltani – vagy éppen fordítva.

A Kludi FLEXX.BOX csaptest szerelhető többek között Kludi Objekta, Kludi Bozz, Kludi Zenta, Kludi Pure – és még sorolhatnánk – falsík feletti funkciós csaptelep egységekkel, így a fürdőszobája design tekintetében is maximálisan az elvárásai szerint alakítható ki.

Kludi, Objekta falon kívüli egység

Kludi Zenta falon kívüli egység

 

Read previous post:
Letisztult elegancia a Kluditól: falsík alatti rendszerek

A falsík alatti csaptelepek a mai modern fürdőszobák szinte elengedhetetlen kellékei. Használatuk egyszerű, helytakarékosabbak a hagyományos csaptelepeknél, és modern, eleganciát...

Close