Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Letisztult elegancia a Kluditól: falsík alatti rendszerek

A falsík alatti csaptelepek a mai modern fürdőszobák szinte elengedhetetlen kellékei. Használatuk egyszerű, helytakarékosabbak a hagyományos csaptelepeknél, és modern, eleganciát sugárzó enteriőrt teremtenek.

A falsík alatti csaptelepek esetében például a kádtöltő és zuhanycsaptelep nem áll ki a falból a szokványos módon, maga a csaptelep test a falsík alatt, süllyesztve helyezkedik el. A falon csak a szabályzó és kifolyó egységek látszanak.

Fentebbiek okán a csaptestet, tehát a falsík mögötti egységet műszaki paraméterek alapján választjuk, a hozzá illő látható részeket pedig design szerint vásárolhatjuk meg a számunkra legmegfelelőbbet.

Egy falsík alatti csaptelep nemcsak esztétikum, de praktikusság szempontjából is kiváló válsztás, hisz kevesebb felületet kell tisztítani, tisztán tartani.

A Kludi, 38636 falsík alatti kádtöltő és zuhany csaptestje, azaz a nem látható, falsík alatti egysége kerámia vezérlővel, állítható hőfokkorlátozóval rendelkezik. Mellette szól még, hogy I. o. zajossági osztályba tartozik, így a kényelem és a praktikusság a csendes használatban is kibontakozik.

A Kludi, 38636 falsík alatti kád- zuhany csaptest a Kludi Pure&Easy, a Pure&Style valamint a Pure&Solid kádtöltő és zuhanycsapteleppel szerelhető, azaz látható egységek kifinomultsága többféle stílushoz is igazodik.

A Kludi Pure&Easy falsík alatti kádtöltő és zuhany csaptelepet erőteljes formavilág, dinamikus vonalvezetés jellemzi, mindez fényes króm, Kludi GlanzVoll felülettel és automatikus kád/zuhany váltóval.
E csaptelep egykaros, teli fogantyúval rendelkezik, mely szögletes, ám mégis finoman ívelt kialakítású, ez adja dinamizmusát.

A KLUDI Pure&Style falsík alatti kádtöltő és zuhany csaptelep a dizájnnal szemben támasztott legmagasabb igényeket egyesíti a kiváló funkcionalitással, automatikus kád/zuhany váltóval. Elegáns vonalvezetés jellemzi, szinte bármely modern fürdőszobába jól illeszkedik.
Tökéletes formatervezés, lágy, lekerekített vonalak és geometrikus formák együttes látványa kellemes, használatakor jó hangulatot teremt. „Mert szeretjük a modern életstílust.“

A Kludi Pure&Solid falsík alatti kádtöltő és zuhany csaptelep egy időtlen klasszikus, igazán karakteres megjelenéssel. E csaptelep család egykaros teli fogantyúval készült, karakteres design-al, így a Pure&Solid fürdőszobai csaptelepek bátran kombinálhatóak a fürdőszobában szögletes, vagy akár lekerekített formavilággal.

A Kludi univerzális csaptest megoldást is kínál! Ismerje meg a Kludi Flexx.Box-ot következő cikkünkből»

 

Falsík alatti zuhany csaptelep, Kludi, Pure&Style

Read previous post:
Ismerje meg a GLOBO lámpák minőségi kínálatát

A Globo lámpák széles termékkínálata egyre népszerűbb az európai piacon. Széles palettán kínálnak különböző stílusú lámpákat, lámpacsaládokat, kül- és beltérre...

Close