Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

Lágy vonalvezetés, letisztult design, kiváló minőség a fürdőszobában: Kludi Active csaptelepek

Ha Ön modern, minőségi csaptelep családot keres, mely barátságos ám mégis karakteres kisugárzással rendelkezik, bátran ajánljuk figyelmébe a Kludi Active csaptelep családot. Mindazoknak tökéletes választás, akik víztakarékos, modern, enyhén szögletes megjelenésű csaptelepet keresnek, ám szeretnének mégis barátságos lágyságot a fürdőszobai összképbe.

A kivezetésre került Kludi Maris termékcsalád helyett a Kludi egy új csaptelep kollekcióval bővítette a kínálatát, ez év tavaszán vezette be a piacra a Kludi Active csaptelep családot, mely kedvező ár-érték aránnyal vásárolhtó meg. A Kludi Active termékcsalád kimagasló német minőséget képviselő csaptelepek találhatóak. Ideális választás otthonába, de akár közületi felhasználásra is tökéletesek.

Kludi Active csaptelepeket kiváló minőség, modern és időtálló megjelenés, visszafogott elegancia jellemzi, kényelmes használattal, egyszerű és praktikus design-al.

Lekerekített vonalvezetés, egy kis geometrikussággal összhangban egy barátságos vonalvezetést eredményez, amit fényes króm felülete tesz tökéletes megjelenésűvé. Teli fogantyús, egykaros kivitele egyszerű használatot, és tisztítást/tisztán tarthatóságot eredményez. Vízkőmentes perlátora pedig csak emeli népszerűségét.

A Kludi Active csaptelep család műszakilag is kiszolgál szinte minden igényt.

A Kludi Active egykaros mosdó csaptelepei leeresztővel, vagy a nélkül is megvásárolhatóak, akár különböző magassággal!

Mosogató csaptelepe kényelmesen használható az egykaros kivitelnek köszönhetően, és az akár 360 fokban elfordítható kifolyócsövének köszönhetően könnyen, igény szerint irányítható a vízsugár.

A Kludi Active zuhany csaptelep kerámia vezérlőegysége állítható hőfokkorlátozóval, visszafolyásgátlóval szerelet a biztonságos használat érdekében.

Az Active termékcsaládban bidé csaptelep is elérhető, így otthonunk minden csaptelepe választható a kollekcióból, ezzel megteremtve az egységes összképet.

Egy régi és közkedvelt csaptelep kollekció megújult termékei a Kludi Active csaptelepek, kiváló német minőségben. Az igényekhez és a piaci változásokhoz gyorsan, gyakorlottan igazodva magas értékű designt valósít meg, mely a formában és funkcióban teljesedik ki.

A Kludi Active csaptelep családot ajánljuk mindazoknak, akik a lágy formákat, és az egyterű, tiszta designt kedvelik. Kiemelkedő minőség, esztétikus megjelenés jellemzi, amely bármilyen stílushoz igazodik. Teremtse meg a harmóniát a Kludi Active kollekció elemeivel fürdőszobájában.

Read previous post:
Egyetlen falsík alatti egység minden megoldásra: Kludi Flexx.Box

A falsík alatti csaptelepek térhódítása napainkban egyre növekszik. Ez nem csoda, hisz kényelmes a használatuk, és igazán modern enteriőr érhető...

Close