Beltér Burkolat Konyha Kültér, kert Padlólap

Hangulatosan természetes hatású burkolat otthonunk bármely helyiségébe

A fa már évek óta a modern dizájn ihletforrása, gazdag színei, mintái és textúrái miatt, amelyek a belsőépítészetben is hasznosíthatók. A kerámia padlólapok tökéletesen visszaadják a fa megjelenését.

A valódi fával ellentétben a fahatású kerámia padlólapok ellenállnak a hosszan tartó, intenzív használatnak, így kiváló választás olyan népszerű terekbe, mint a közlekedő területek, folyosók, konya, de kiváló burkolatot képeznek nappalinkban,  hálószobákban padlófűtés esetén is.

A Khan Botanico fahatású padlólapjai egyesítik a szükséges tartósságot a kívánt stílussal. A fapadló megjelenése olyan luxus kényelem érzetét kelti, amely soha nem veszíti el varázsát. Mindig divatos, strapabíró és természetes hatást keltőek a fahatású kerámia padlóburkolatok.

A rektifikált (azaz élcsiszolt) Botanic sorozat a természet érzetét hozza a térbe. A kollekció tagjai között dekorcsempéket is találunk, melyek különféle trópusi levelekkel nyomotmintásan díszítettek. A Botanic sorozattal nagyon egyszerű pihentető természetes megjelenést teremteni otthonában.

Az élcsiszolt gyártási technológiának köszönhetően szinte észrevétlen fugavastagsággal is burkolhatóak.

A Khan Botanico fahatású padlólapok a 20*120 cm-es méretével fa pallókhoz hasonlítható, természetes szürkés (grey) vagy natúr fa színei a faerezet mintázattal a valódi fa burkolat hatását kelti.

Csúszásmentességi besorolása R9-es, felhasználása így általános célra ajánlott, pl. lakások fürdőszobái, mellékhelyiségei, nappalija, konyhája, közlekedői és szobái, irodák, üzletek, közintézmények termei és folyosói.

Kopásállósága révén (PEI 4) a lakás bármely helyiségébe ajánljuk, ugyanakkor az erősen igénybevett helyiségek burkolására is alkalmazható, ahol a burkolatot karcoló, szennyező anyagok is érhetik (pl. előszobák, eladóterek és irodák).

Matt felületű, alapanyaga kőporcelán (gres, azaz homokkő kerámia), ami tömörsége miatt csekély vízfelvételű, rendkívül kopásálló, szilárd, nagyon kemény és teljes lapvastagságában azonos anyagú.

Higiénikus, könnyen karbantartó, így hosszútávon igen jó választás.

Elhanyagolható vízfelvétele miatt fagyálló, kül- és beltérben egyaránt használható. Kültérben feltétlenül flexibilis, fagyálló burkolólapragasztót kell használni burkoláskor.

Padlófűtéssel rendelkező helyiségek esetén is alkalmazható: bár kőporcelán lapról van szó, melynek jó a hőelvezető képessége, mégis ezesetben kizárólag flexibilis ragasztóval, illetve ugyanilyen fugázóval szabad lerakni.

A lap széle élcsiszolt (retifikált), a pontos méretegyezés miatt minimális fugával rakható (2 mm) és a lap felső éléig kitölthető fugaanyaggal. Ezáltal homogénebb felület látványát kapjuk.

A Khan Botanic kollekciója natúr színeivel bármilyen környezethez jól illeszkedik, könnyen párosítható bármilyen stílusú bútorokkal, és kiegészítőkkel. Egy padlólap, mely nyugalmat áraszt, és természetes hatást kelt otthonában.

Read previous post:
Egyszerű és nagyszerű: JIKA Riga acéllemez fürdőkádak

Egy szép és kényelmes kádban bármikor ellazulhat és megpihenhet egy-egy fárasztó nap után. Ám ha viszonylag kicsi a fürdőszoba, jól...

Close