Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Elegancia, kecsesen ívelt formák a fürdőszobában a Kludival

A Kludi csaptelepek magas minőséget képviselnek, melyet kifejez letisztult megjelenésük és kényelmes, energiatakarékos használatuk. A Kludi Pure & Style csaptelep kollekcióban mindez kecses eleganciával jelenik meg a modern fürdőszobákban.

A Kludi Pure&Syle csaptelep kollekciót lágy vonalak, lekerekített formák, már-már tökéletes formatervezés jellemzi, mely a geometrikus formák becsempészésével teljesedik ki.

E termékcsaládban garantáltan találkozik a design-al szemben támasztott magas követelmények, és a kiváló funkcionalitás ötvözésének eredményével.

Kludi, Pure&Style zuhany csaptelep

Elegancia, kecses vonalvezetés, kényelmes használat jellemzi, víztakarékos kivitelben: Kludi Pure&Style csaptelep kollekció! A modern otthonok praktikus és egyben elegáns csaptelepei.

A Kludi Pure&Style csaptelepek egy életstílust képviselnek. Modern dinamizmus, mégis eleganciát sugárzó formavilág jellemzi, így teszik fürdőszobánkat teljessé.

A Kludi Pure&Style fürdőszobai csaptelepekben a KLUDI DetailLiebe technológiának köszönhetően a vízsugár szabályzó gátolja a vízkőképződét, rendkívül könnyen tiszítható, és takarékos vízhasználatot biztosít.

Kludi, Pure&Style mosdó csaptelep

A KLUDI csaptelepek közül a Kludi Pure&Style egykaros modócsaptelepe 2018.-ban elnyerte nemzetközileg elismert Red Dot Award díjat.

A KLUDI Pure&Style fürdőszobai csaptelepek a dizájnnal szemben támasztott legmagasabb igényeket egyesíti a kiváló funkcionalitással. Elegáns vonalvezetésével  a modern, letisztult, már-már minimalista lakberendezési stílusok esetén tökéletes és praktikus kiegészítői otthonunknak.

Read previous post:
Kludi csapteleppel az élettel teli, mégis szolíd otthonért

A Kludi csaptelepek jellemzője magas minőségi követelmények, szakértelem és innováció találkozása a tradícióval. Kiváló bizonyítéka a Pure & Solid csaptelep...

Close