Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Jakuzzi, szauna, hidromasszázs Otthon, lakás

Élmény és felüdülés hidromasszázzsal

Felgyorsult életvitelünk, a munkahelyi stressz, a túlhajszolt, fáradt mindennapok után mindenkinek jólesik a kellemes forró fürdő, hangulatos, gyertyák által nyújtott félhomályban, nyugtató hatású illóolajat párologtatva. Kombináljuk e kényeztető fürdőzést azzal, hogy fektessünk be egy hidromasszázs kádba, zuhanykabinba, nem fogunk csalódni.

A stressz, a fáradság kezelésében a hidromasszázs kádak, hidromasszázs zuhanykabinok által nyújtott hatás vitathatatlan. A vízben elmerülve a masszázs hatására testünk ellazul, az izmok, ízületek kellemes masszázsban részesülnek a vízsugarak által, mely kihat hangulatunkra is, hisz endorfinnövelő hatásának köszönhetően testünk természetes fájdalomcsillapításban részesül. A pezsgő meleg, forró víz hozzájárul mind érzelmi, mind szellemi felfrissülésünkhöz, ellazít, pihentet, így egy esti hidromasszázs kádban megejtett fürdőzés hozzájárul a nyugodt, pihentető alváshoz.

hidro3

Wellis hidromasszázs kád

A kellemesen forró víz, hangulatos félhomály, nyugtató zene mind-mind oldja a hétköznapok feszültségét, ellazít, frissítő hatását még másnap is tapasztalhatjuk, könnyebben indulunk az új nap várva várt kihívásai elé.

Ma már nem elérhetetlen mindez otthonunkban, egy szakember által beszerelt, jól megválasztott, megbízható hidromasszázs kád, vagy zuhanykabin sokak számára elérhető, megfizethető eszköz, mely eszköz hozzájárul a pihentető, nyugtató időtöltéshez, hogy családunk se szenvedje el a mindennapi stressz által előbújó testi, lelki problémákat.

Bár nem megfizethetetlen egy-egy hidromasszázs kád, vagy hidromasszázs kabin, mégis sokan luxusként tekintenek rájuk. Ám mindannyiunknak szüksége van a fárasztó mindennapok után az ellazulásra, minőségi pihenésre. Alternatív megoldásként válasszunk minőségi, akár többfunkciós kézizuhanyt, mely hagyományos gégecsőre csatlakoztatható, és egy kád forró víz, kellemes hangulatzene, gyertyák által nyújtott félhomályban, a zuhanyfejjel vállunk, hátunk vízsugár általi masszírozása, és máris elérhetjük a pihentető, kellemes masszázst, a kellemes felüdülést kisebb költségvetésű otthonunkban is.

Érdemes figyelnünk a minőségi ellazulásra mindennapjaink során, valamint gyógyászati és kozmetikai szempontból vett jótékony tulajdonságait is érdemes szem előtt tartani egy-egy hidromasszázs berendezésnek.

hidro2

Hidromasszázs kabin

A hidromasszázs kádak, hidromasszázs kabinok használata során a vérkeringés felgyorsul, a vérnyomás csökken, a test hőmérséklete kissé megemelkedik, és mindezek hatására testünkben a szállított tápanyag és oxigén mennyiség akár sokszorosára is növekedhet. Ajánlható mozgásszervi-, és reumatikus panaszokra, anyagcsere zavarok esetén, vérkeringési zavarok fennállásakor, illetve a visszér kezelésére, megelőzésére.
A kozmetika szempontjából a pórusok kitágulása, az izomzat ellazulása, valamint a cellulitisz megelőzése, kezelése a megemlítendő.

Összefoglalva tehát kijelenthető, hogy a víz és a hidromasszázs rendkívül jó hatású szervezetünkre, kellemes, frissítő, oldja a hétköznapok okozta stresszt, a letapadt, megmeredt izomzatot kellemesen masszírozza, ízületeit felfrissíti, és mindezt az élményt elérhetjük egy-egy jól megválasztott hidromasszázzsal káddal vagy zuhanykabinnal már akár otthonunkban is.

Read previous post:
Készítsük fel fürdőszobánkat a télre!

Ahogy egyre előrébb haladunk az őszben, nem árt előre gondolkodni, és az elkövetkező téli időjárás sajátosságaira felkészíteni fürdőszobánkat. Bár a...

Close