Beltér Fürdőszoba Otthon, lakás

Épített zuhanyzó – a fürdőszoba ékköve I.

Az épített zuhanyzók elterjedése lehetővé teszi a tökéletes álomfürdőszobák kialakítást, hiszen alaprajzuk, méretük és küllemük is száz százalékban a tulajdonos elvárásaihoz igazítható. Szinte korlátok nélkül megvalósítható bármilyen elképzelés, ami a stílust és formát illeti.

Ritkán ugyan, de előfordul, hogy valaki kényszerből választja a hagyományos zuhanytálca és zuhanykabin helyett az épített zuhanyzót. A fürdőszoba speciális alaprajza indokolhatja ezt az eshetőséget.

Sokkal gyakoribb azonban, hogy a kivételes luxus stílus, és a nagyszerű testre szabhatóság miatt helyeződik a fürdőszoba középpontjába az épített zuhanyzó.

20023Ezzel a megoldással az egyedi elképzelés szerinti, vagy a fürdőszoba adottságait legjobban kihasználó alaprajz is kivitelezhető. Akár a romantikus páros zuhanyzás számára is kényelmes és tágas formát megálmodhatunk.

A spa hangulat és a kényeztető zuhanyzás a zuhanyrendszerek segítségével tovább fokozható, hiszen a változatos szórásminták a hangulatunknak éppen megfelelő vízélménnyel képesek simogatni bennünket.

Az épített zuhanyzók remek tulajdonsága, hogy esztétikai szempontból rendkívül vonzó és elegáns megoldásokat kínálnak. Ha a fürdőszoba 33161egyéb területeivel megegyező hidegburkolat borítást kapnak, akkor az összképbe harmonikusan képesek beilleszkedni.

Ugyanakkor a csempék és padlólapok elrendezése, vagy a színválasztékuk játékra csábít. Az épített zuhanyzót a fürdőszoba központi, legfontosabb elemévé is előléptethetjük a figyelemfelkeltő árnyalatok vagy minták használatával.

A maximális kényelem érdekében ülőpadot is építhetünk a zuhanyzóba. A falfülkék kialakításával pedig a tisztálkodószereket helyezhetjük el könnyen hozzáférhető és dekoratív formában. Igényeinknek megfelelően zuhanyajtóval vagy zuhanyfallal is kiegészíthetjük.

Ahhoz, hogy az épített zuhanyzó által nyújtott izgalmas megoldásokat hosszú ideig, bosszúságmentesen élvezhessük, nagy gonddal történő kivitelezésre van szükség. Az ezzel kapcsolatos elvárásokról a bejegyzés következő részében ejtünk szót.

Read previous post:
Skaldova Technika kandallók – az otthon melege elérhető áron

Közeleg a tél, bár vár ránk még a "vénasszonyok nyara". Ennek tudatában már a hideg időjárás miatti fűtési megoldásokon gondolkodunk,...

Close