Beltér Fűtés Otthon, lakás Tél

Skaldova Technika kandallók – az otthon melege elérhető áron

Közeleg a tél, bár vár ránk még a “vénasszonyok nyara”. Ennek tudatában már a hideg időjárás miatti fűtési megoldásokon gondolkodunk, hogy minél gazdaságosabb, minél kényelmesebb lehetőséget válasszuk ki. A Skladova Technika kandallók jó ár-érték aránnyal rendelkeznek.

A zárt tűzterű kandalló típusok kényelmes, tiszta fűtési lehetőséget biztosítanak, fűthetünk bennük fabrikettel, és nem utolsó sorban meghitt, kellemes hangulatot teremtenek otthonunkban.

A Skladova Technika gyár 1916-os fennállása óta hatalmas fejlődésen esett át. 1916-ban Bulgáriában történ megalapítást követően a kezdetekben emelőgépek gyártásával foglalkoztak, majd 1973-ban megkezdték a tűzhelyek, tüzelőberendezések gyártását is, és az azóta tartó rendületlen fejlődésnek köszönhetően napjainkra Európa egyik meghatározó lemez és öntvény kandalló gyárává nőtték ki magukat.

kandallo-skladova-technika-diplomat21

Skladova Technika Diplomat21

A Skladova Technika az évek során természetesen az emelő-, és anyagmozgató gépek gyártásában is kiemelkedő eredményeket ért el, ám mindezek mellett a háztartási tüzelőberendezések területén is különféle termékválasztékot tár a vásárlók elé, háztartási felhasználásra.

A Skladova Technika gyár termékpalettáján megtalálhatók fatüzelésű kandallókályhák, kandalló tűzterek, tűzhelyek – tűzhely kályhák, kazánok, valamint elektromos főző-melegítő készülékek.

Skladova Technika térbe állítható kandallói közül ízlésünknek megfelelően választhatunk szögletesebb, vagy ívelt kivitelt. E kandallók zárt tűzterűek, így nagyobb kényelemben lehet részünk, hisz nem igényelnek folyamatos felügyeletet, és otthonunk szinte bármely helyiségében használhatjuk, amely rendelkezik kéménykivezetéssel.

kandallo-skladova-technika-tuzter

Skladova Technika kandalló tűztér

E kandallók tűztere zárt ugyan, ám egy üvegajtó biztosítja, hogy élvezhessük a kandallóval való fűtés nyújtotta vizuális elemeket. A lobogó tűz látványa, a mérsékelten hallható égő fa ropogása megnyugtat, ellazít, meghitt hangulatot teremt otthonunkban.

Skladova Technika kandallót választva élvezhetjük a kandallók által nyújtott vizuális élményt, kényelmesen használhatjuk fával, vagy akár fabrikkettel, melyet felhasználásra kész állapotban vásárolhatunk meg.

A kandalló kiválasztása előtt azonban vegyük figyelembe, hogy kiegészítő fűtésre, vagy központi fűtésre szeretnénk használni, ugyanis nem mindegy, milyen típust, vagy teljesítményű kandallót választunk. Kérjük ki bátran szakember véleményét a vásárlás előtt, így hosszú távon elégedettek leszünk az eredménnyel.

Read previous post:
Díszítsük fürdőszobánkat szobanövényekkel!

A fürdőszoba egy speciális helyiség az otthon többi részével szemben abban a tekintetben, hogy gyakori jelenség a fényhiány, ugyanakkor időszakosan...

Close