Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Eurocube fürdőszobai csaptelep megoldások

Modern, letisztult design-al álmodták meg a Grohe Eurocube fürdőszobai csaptelepeket, melyek a mai fürdőszobák ékei lehetnek, legyen szó mosdó-, kádtöltő-, vagy akár zuhany csaptelepről.

Természetesen az Eurocube fürdőszobai csaptelepek a Grohe megszokott minőségét képviselig, technológiailag is a mai kor alapkövetelményeinek eleget tesz, hisz a Grohe SilkMove kialakítás biztosítja a vízáramlás kényelmes és pontos szabályozását, valamint a Grohe StarLight felületi megoldás hosszútávú és intenzív krómos ragyogást eredményez, hogy éveken keresztül élvezhesse egy új fürdőszobai csaptelep élményét.

Az Eurocube fürőszobai csaptelep család tervezésénél a vásárlók igényeinek maximális kielégítés volt a fő szempont, így az Eurocube mosdó csaptelepek kétféle magasságból választhatóak. Az alacsonyabb kivitelű Eurocube egykaros mosdó csaptelep 18,6 cm magassággú, a magasabb kivitelű Eurocube egykaros mosdó csaptelep pedig 26,8 cm magassággal rendelkezik. Mindkét kivitel jobbra-balra forgatható, SilkMove technológiával ellátott, StartLight króm felülettel rendelkezik, valamint leeresztőgarnitúra is tartozik hozzájuk. Használatát a hőmérséklet korlátozó teszi igazán komfortosság, a könnyűbeszerelést pedig a QuickFixTM Plus gyorsrögzítő rendszer biztosítja.

Eurocube egykaros fali kádcsaptelep mint a termékcsalád minden tagja SilkMove technológiával, és StarLight króm felülettel készül, állítható mennyiségkorlátozóval, és automatikus kád/zuhany váltószeleppel, visszafolyásgátlóval rendelkezik.

Az igazán letisztult designal megálmodott modern fürdőszobákba ajánljuk a kényelmesen használható Eurocube egykaros falba épített kádcsaptelepet, mely automata kád/zuhany váltószelepével teszi igazán kényelmessé a használatot.

Kisebb zuhanyzók is lehetnek kényelmesek, az Eurocube falba építhető zuhany csaptelep szinte alig “áll ki” a falból, ám az Eurocube termékcsalád minden előnyét kihasználhatja használata közben.

A fürdőszoba összképét és egységét az Eurocube csaptelep család egykaros bidé csaptelepe teszi teljessé, a termékcsalád minden előnyével.

Az Eurocube termékcsalád határozott, szögletes designja megbízható időtállóságot sugároz, a modern otthonok, fürdőszobák tökéletes felszerelése, mind esztétika, mind minőség tekintetében.

Read previous post:
Funkcionalitás, stílusos megjelenés: Eurocube mosogató csaptelepek

Kombinálja az esztétikai vonzerőt és a funkcionalitás tökéletességét a Grohe Eurocube konyhai csaptelepeivel. Modern design, stílusos megjelenés, kényelmes és sokoldaló...

Close