Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Hansgrohe Novus csaptelepek a modern fürdőszobák ékei

Dinamikus vonalvezetés, kiváló minőség és modern design jellemzi a Hansgrohe Novus fürdőszobai csaptelep családot, melyben megtalálja a mosdó, a fürdőkád, zuhanyzó, valamint a bidé ideális csaptelepét.

Modern és elegáns, letisztult kisugárzás jelenik meg a precízen megmunkált karcsú formavilággal rendelkező Novus fürdőszobai csaptelepekben. Egykaros nyitási módja könnyű és kényelmes használatot tesz lehetővé.

A Novus mosdó csaptelepek különböző magassággal állnak rendelkezésre (14.9, 17.8, 29.1, 33.2 cm), igénye és fürdőszobájának berendezéséhez igazodva, akár mosdótálhoz is talál ideális megoldást.

A Novus fali zuhany csaptelepe kerámiabetéttel, állítható hőfokkorlátozóval ellátott, valamint zajcsillapító teszi igazán komfortossá a használatát. Harmonikusan illeszkedik a Hansgrohe kézi- és fejzuhany kínálataihoz, ám e stílushoz leginkább a Crometta kézi zuhany, vagy zuhanyszettek ajánlottak.

A Novus kádtöltő csaptelep kézizuhany csatlakozóval ellátott, állítható hőfokkorlátozóval, visszafolyásgátlóval. Kiemelendő tulajdonsága, hogy zajcsillapítóval rendelkezik, így a kellemetlenséget okozó hangos vízfolyás teljesen elkerülhető. Átfolyós vízmelegítőkhöz alkalmas!

Technológiai kialakítása a kényelmes és tartós használatot vette alapul, így a Hansgrohe EcoSmart és a AirPower rendszereivel ellátottak a Novus csaptelepek, a víztakarékosságért és kényelemért. CoolStart és a LovFlow technológiák gondoskodnak az alacsony energiafelhasználásról és a minimális vízátfolyási mennyiségről. Ezeken felül a háziasszonyok kényelméért a QuickClean kezelés megkönnyti a Novus csaptelepek tisztítását, tisztán tartását.

Bátran ajánljuk a Hansgrohe Novus csaptelep családot mindazoknak, akik barátságos kisugárzású, modern, stílusos, minőségi csaptelep családot keresnek, elérhető áron.

Read previous post:
Eurocube fürdőszobai csaptelep megoldások

Modern, letisztult design-al álmodták meg a Grohe Eurocube fürdőszobai csaptelepeket, melyek a mai fürdőszobák ékei lehetnek, legyen szó mosdó-, kádtöltő-,...

Close