Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Padlólap

Vidámság és klasszikus elegancia – Zalakerámia Kapri termékcsalád

Hazánkban mai napig igen kedveltek a hagyományos, márványmintás padlóburkolatok, csempék,  így a Zalakerámia Kapri kollekció is. Nem is csoda, hisz az utóbbi években ismét divatba jött a márvány hatású burkolat, a sokak által kedvelt high-tech stílus hatására.

A high-tech stílus kedvelőinek a nagy méretű nagyon világos, vagy pont az ellenkezőjét, a sötét márványmintás lapokat ajánljuk leginkább.

Azonban, ha nem kedvelné a high-tech stílust, ám mégis márványmitás burkolatot szeretne választani, ajánljuk figyelmébe a hazai gyártó egyik népszerű termékcsaládját, a Zalakerámia Kapri családot.

kaprA Zalakerámi Kapri kollekció hagyományos, márványmitás csempékből, padlólapokból és dekorelemekből áll. A hagyományokat, valamnint a klasszikus stílust kedvelőknek.

A domináns, sötét színek a világosabb elemekkel kombinálva különlegesen gyönyörű kontrasztot eredményeznek, akár a falon a különböző színű csempéket kombinálva, akár a padlón alkalmazzuk ezt.
A Zalakerámia Kapri családot az elegáns, mégis vidám dekorcsempék és listellok (dekorcsíkok vagy bordűrök) teszik igazán vonzóvá.
A Kapri kollekció elemei fényes felületűek, anyaguk mázas vörösagyag kerámia. Felhasználásukat tekintve konyhában, fürdőszobában egyaránt megállják a helyüket, de akár beltéri előtereket, közlekedőket is burkolhatunk a Kapri termékcsalád csempéit, padlólapjait felhasználva.

Fontos tudnunk, hogy nem fagyálló termékek, ezért csak beltéri felhasználásra ajánlott!

A dekorcsempéi és listelloi (bordűr / dekorcsík) a csempékkel megegyező, a csempékhez illő méretben készülnek, a könnyű és elegáns dekorálhatóság érdekében.

kaprdekSzínei: bordó, kék, barna és beige (krém) színben.
Többféle méretű csempékkel és többféle mintázatú dekorelemekkel színesítették a termékcsaládot a Zalakerámia tervezői, így a burkolásnak, a változatos kombinációknak szinte csak a fantáziánk szabhat határt.
Csempe méretek: 20*30 cm és 25*40 cm
Dekorcsempék mérete: 20*30 cm és 25*40 cm (különböző mintázattal)
kapr_listListello méretek: 20*5 cm, 20*4,6 cm, 25*8 cm, 25*5 cm, 25*2 cm (különböző mintázattal!)
Padlólap mérete: 30*30 cm

A Kapri termékcsalád termékei színeiknek, mintázatuknak köszönhetően melegséget és eleganciát sugároznak, konyhai, fürdőszobai, vagy közlekedőhelyiségekben való felhasználás esetén egyaránt.

Tehát, a hagyományos márványmintás burkolatokat, a klasszikusan elegáns stílust kedvelőknek a Zalakerámia Kapri család az egyik legjobb választás és ráadásul Magyar Termék.

Kapri kollekció a Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Visszafogott játékosság – Zalakerámia Cadiz kollekció

A Zalakerámia Cadiz fürdőszobai termékcsaládot a könnyed elegancia és a harmónia jellemzi. A kollekció minden egyes darabját meleg tónusú, egymással...

Close