Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Jakuzzi, szauna, hidromasszázs Otthon, lakás

Felfrissülés felsőfokon – hidromasszázs- és gőzkabinok

Napjainkban az ideális fürdőszoba a tisztálkodás mellett egyre inkább a jó közérzet, az egészséges életvitel és az ellazulás színhelye. A rohanó világunkban az eredeti funkciója mellet egy igazi kis szigetet jelenthet, ahol lehetőségünk nyílik a stresszes hétköznapok végén a relaxációra és a kikapcsolódásra. Ezen új trend talán leginkább szembetűnő elemei a hidromasszázs és gőzkabinok, valamint hidromasszázs kádak.

Kiemelt jelentőségű a design és stílus, hiszen ha megvesszük a zuhanykabinunkat vagy kádunkat, azt nem csak használni fogjuk, hanem hidro2gyönyörködni is szeretnénk a kialakításukban, így illeszkedniük kell a helyiség, illetve a lakás összképéhez. A hidromasszázs– és gőzkabin biztosíték arra, hogy nem csak hasznos és élvezetes, hanem esztétikus termék, mely ékköve lehet a fürdőszobájának, sőt, az egész lakásának. Egy új zuhanykabinnal átalakíthatja fürdőszobájának teljes hangulatát!

hidro3A hidromasszázs kabinok alcsoportjainak tekinthetők a mély illetve az alacsony tálcás verziók. A hidromasszázs kabinok hátfalába, illetve oldalfalába masszázs fúvókákat szerelnek, melyekkel a víznyomás erősségének állításával masszírozhatjuk a testünket. A hidromasszázs kabin fúvókák darabszáma típustól és kialakítástól függően változhat.Az üveg vagy akril hátfalas hidromasszázs kabin közötti választást az esztétikum és praktikum határozhatja meg.

A hidromasszázs kabinok hasznos és kellemes tartozéka az esőztető zuhanyfej, melyet sokan trópusi zuhanynak is hívnak. Ezen a fejen keresztül azonos nyomás mellett nagyobb felületen folyik a víz, így egy valódi trópusi eső élményében és tökéletes ellazulásban lehet részünk a hidromasszázs kabinban.

 

Read previous post:
Grohe új Eurosmart fürdőszobai csaptelepek

A Grohe új Eurosmart fürdőszobai csaptelepek ötvözik a megbízható minőséget, a dinamikus dizájnt, és a kiváló technológiát. Az Eurosmart termékekből,...

Close