Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Forradalmi csaptelep megoldások fürdőszobájába

Az Ideal Standard egyik küldetése az innováció és a tervezés, hogy jobbá és kényelmesebbé tegye a felhasználók fürdőszobai élményét. Az úttörő innovációkat tudhatnak magukénak a csaptelep gyártás területén is.

Egy erős formatervezési örökség indult meg a neves olasz tervezőstúdióval, a Palomba Serafini Associatival 2018-ban, ami egy új korszak kezdetét jelentette. Az innováció és a design korszaka, amely többek között tökéletes csaptelepeket eredményezett, amikkel az Ön fürdőszobája is kitűnhet a design és a praktikum jegyeivel.

Az Ideal Standard ALU+ kollekciója egy modern és fenntartható zuhanytermékcsalád, amely három színben, matt felülettel kapható: selyemfekete, rózsaszín és ezüst. A kollekció hosszú, téglalap alakú vonalakat ötvöz tökéletes körökkel, egyedülálló és stílusos megjelenést kölcsönözve a fürdőszobának. A kollekcióban kiegészítőket is találunk, hogy maximális zuhanyélményt érjünk el, egységes design-al. A polcrendszer tükörrel, vagy az esőztető zuhany kivitelezésére alkalmas fali zuhany csatlakozó és zuhanyfej tökéletes megoldást kínálnak, szinte minden igényre.


Az Ideal Standard gyár Idealrain Alu+ termékcsaládja a zuhanyzás élményét hivatott forradalmasítani sokoldalú és stílusos megoldásokkal. Akár a klasszikus, akár a modern stílust kedveli, az Idealrain kínálatában megtalálja az Önnek tökéletesen illeszkedő zuhany megoldást. Egyedülálló stílusjegyekkel rendelkező zuhany megoldások fekete, ezüst, rosegold és króm színben. Modern és stílusos zuhanygarnitúrák, mely tökéletes kiegészítője lehet bármilyen stílusú fürdőszobának.

Válasszon egy innovatív, modern zuhany megoldást a 100 éves Ideal Standard gyártól.

Read previous post:
Zuhanykabin variációk

Ha zuhanykabint szeretnénk fürdőszobánkba, érdemes jól körüljárni a témát, és alaposan átgondolni, mit szeretnénk mind látványra, mind a használat során.

Close