Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Forró fürdő a hideg téli estéken

Nincs is annál felemelőbb érzés, mikor az ember egy nehéz nap után hazaérve, ellátva az otthoni teendőket, végre egyedül lehet és magára is szánhat egy fél órácskát, amikor – jobb esetben – senki nem zavarja. Talán a fürdőszoba az egyetlen olyan hely, ahol ez megvalósítható. Egy kád forró, habos, illatos fürdővíz lehet a segítségünkre abban, hogy ellazuljunk, és kissé felfrissüljünk. Mert megérdemeljük.

 Vannak, akik annyira rohannak, hogy még erre sincs idejük, és a zuhanyra esküsznek. Hát, ha engem kérdeznek, a zuhany egy tikkasztó nyári napon épp olyan jól esik, frissítő, és pont olyan tiszta lesz az ember tőle, mint a fürdéstől, de hogy nem lehet közben ellazulni, az is biztos. A fürdőzés élmény. Egy szertartás, egy relaxációs gyakorlat, a mindennapi luxus, amit bárki megengedhet magának. Ezer féle habfürdővel, fürdősóval, fürdőolajjal vannak tele az üzletek polcai, csak győzzünk válogatni. Jól eső érzés az illatos habok közt átmelegedni, mikor odakint röpködnek a mínuszok.

Az, hogy milyen kádban fürdőzünk, legalább olyan fontos, mint pl. a fürdővíz hőmérséklete. Egy szűk, rövidke, vagy épp kopott kádban a fürdő sosem lesz kellemes.  Ha az Ön kádja 31983_smár nem felel meg az elvárásoknak, itt az idő, cserélje le! A kádak nagyságát, formáját tekintve ma már akkora a választék, hogy az szinte zavarba ejtő. De jó hírem van, Ön nálunk a legjobb helyen jár, nem kell tovább keresgélnie.

Mindegy, hogy hagyományos – romantikus, térben álló típus, vagy a modern stílusú, kör alakú fürdőkád, vagy ovális, esetleg négyzetes alakú egyenes kád, vagy sarokkád az elképzelés, itt megtalálja.

Gyártóink azért készítik a legjobb minőséget, hogy az Ön kényelmét szolgálják, bízva az elégedettségükben.

A webáruházunkban rákereshet a méretekre, a kádak anyagára, a színre, a gyártóra, és ha pontos elképzelése van az árról, a helyzete még egyszerűbb, az Ön pénztárcájának megfelelő árkategóriában a választás pofonegyszerű.

Adja meg magának azt a fél órát minden nap, ami jár!

 

Read previous post:
Fűtés és design találkozása

Nincs olyan helyiség a lakásban, ami csak funkciókat látna el, ennyi erővel akár ki is jelenthetnénk: a háló csak alvásra...

Close