Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Frissítő zuhany zuhanyrendszerekkel

Egy frissítő zuhanyozás üdítő érzést nyújt a meleg időben, amire hamarosan szükségünk lesz napi szinten, akár napjában többször is. Ha a fürdőszobája teljes felújítása előtt áll, vagy “csak” szeretné a zuhanyélményt fokozni fürdőszobájába, ajánljuk figyelmében a zuhanyrendszerek által nyújtott élményt és kényelmet.

Manapság már a fürdőszobák kialakításának szinte csak a fantázia szab határt. Tervezhetünk zuhanykabinnal, épített zuhanyzóval, vagy akár walk-in zuhanyzóval is. Mindegyiknek megvan az előnye, illetve helyigénye, de egy profi zuhanyrendszer beszerelése bármilyen zuhanyozó választása esetén lehetéges.

A zuhanyrendszereknek számos előnye van. A zuhanyrendszerek egy kézi zuhanyból, és egy esőztető fejzuhanyból állnak, melyek egy csaptelep testről vezérelhetőek. Az átkapcsolás egyik-másik zuhanyra rendkívül egyszerű, egy “gombnyomásnyi” időt vesz csupán igénybe.

Gondoljon csak bele abba a frissítő élménybe, melyet egy falra rögzített fejzuhany kínálhat, mintha az esőerdő klímáját élveznénk a frissítő nyári esőben.

GROHE Euphoria zuhanyrendszer

Teka Alaior zuhanyrendszer

Zuhanyrendszert választhatunk klasszikus kivitelben, tekerőgombos, vagy egykaros vezérlésű megoldással, ám a termosztátos, gombos vezérlésű zuhanyrendszerek igazán profi zuhany megoldást kínálnak.

A választást mind a műszaki lehetőségek, mind az anyagi lehetőségek meghatározzák.

A legprofibb, és legelegánsabb, ha falsík alatti,  vagy kombinált zuhanyrendszert választunk.

Grohe Smartcontrol zuhanyrendszerek

A termosztátos zuhanyrendszerek esetében általában a hőmérséklet szabályozó fogantyú melegvizes biztonsági berendezéssel ellátott, így véletlenül sem tudjuk 38°C-nál melegebbre állítani.

Érdemes szétnézi, alaposan tanulmányozni a piaci kínálatot, és pénztárcánk, valamint műszaki lehetőségeink szerint beruházni egy zuhanyrendszerbe, hisz a nyári kánikulában – klímaberendezés nélkül mindenképp – óriáis megkönnyebbülést, felfrissülést eredményez családunk számára a nap bármely szakában.

Read previous post:
Kültéri világítás fa hatású design-nal

A kültéri, vagy kerti világítás családi házak, nyaralók esetében elengedhetetlen, főként a közlekedő útvonalakon. Ezek a lámpák stílusukat, kivetlünket tekintve...

Close