Kültér, kert Világítás

Kültéri világítás fa hatású design-nal

A kültéri, vagy kerti világítás családi házak, nyaralók esetében elengedhetetlen, főként a közlekedő útvonalakon. Ezek a lámpák stílusukat, kivetlünket tekintve ma már szinte bármilyenek lehetnek, akár fa “oszlopok” is, így nappal szinte beleolvadnak a környezetbe.

A Globo Jaicy termékcsalád funkcionálisan modern, megjelenésében természetközeli megoldást nyújt kerti világítótestek terén. Megbízható kivitellel, különleges megjelenésével kellemes hangulatot teremt a környezetében.

A rozsdamentes acél lámpatest fa hatású borítással pompázik, opálos plasztik üveg búrával, mely nagy tartósságot eredményez. Az anyagfelhasználás a körültekintő tervezésnek köszönhető, hisz kültéri lámpát sem 1-2 évre vásárolunk.

A Globo Jaicy kültéri lámpák IP 44 védelemmel rendelkeznek, melynek értelmében fröccsenő víz ellen védett.

A Globo Jaicy kültéri lámpák rendkívül könnyűek, ám tartósak, design-juk pedig barátságosságot sugároz.

A Jaicy kültéri lámpa kollekció különböző magasságú állólámpákból, és falikarokból áll. Az állólámpák felső részbe került a foglalat, melybe ízlésünk szerinti színű és fényerejű izzót vásárolhatunk. A talpában hangulat LED világítás helyezkedik el.

A Jaicy kültéri lámpák mozgásérzékelővel (Sensor:90°, hatótáv: 8m) szereltek.

A Globo Jaicy henger alakú állólámpái alacsonyabb, és magasabb kivitelben körbe világítással biztosítják a közlekedő utak megvilágítását.

A Globo gyártó kiváló minőséget képvisel, megfizethető áron. Európában a legkiterjedtebb hálózattal Ausztriában és Németországban rendelkezik, s ezen országok lakosságának elégedettsége bizonyíték a kiváló minőségre.

Globo Jaicy kültéri lámpák harmonikus, modern, barátságos megjelenést, kiváló minőséget, és tartósságot képviselnek, bármely családi ház, nyaraló kültéri világításához. A különleges, fa hatású design teszi igazán vonzóvá e termékcsaládot.

Read previous post:
Modern kőhatású felületek kül-, és beltéren egyaránt

A klasszikusnak mondható kőmintás burkolatok - valljuk be - nem igazán illenek egy kifejezetten, minden szempontból modern környezetbe. A kőhatású...

Close