Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Luxus a fürdőszobában Balneo Milano ovális káddal

Legyen az Ön számára is élmény a fürdőzés a saját fürdőszobájában! Talán a térben álló kádak látványa fokozott igényességet és luxust sugároz, egyesek számára hivalkodónak is tűnhet, ám a megfizethető kényelem érdekében, ha megfelelő méretű fürdőszobával rendelkezünk, bátran válasszuk térben álló fürdőkádat.

Például a Balneo Milano térben álló fürdőkáddal a romantikus fürdőzés élményében otthonában, mindennapjai során bármikor részesülhet, nem kell luxusszállodába látogatnia. Térfogata jóval nagyobb a szokványos kádaknál, így a romantikus fürdőzés is kényelmesen megoldható, űrtartalma egyészen 185 l. Sőt, mi több, estéről estére kényelmesen elnyúlhatunk benne, élvezhetjük a nyugtató élményt, és néhány gyertyával, fürdőszobai hangulatvilágítással, kellemes zenével az esti fürdőzés felér egy otthoni wellnessel.

Balneo Milano térben álló kád

A Balneo Milano 170 x 80 x 60 cm-es mérettel egy térben álló akril kád! Anyagának köszönhetően könnyebb az öntött márvány vagy kerámia társainál, ez a szállításnál, behelyezésnél mindenképpen óriási pozitívum. Mindössze 50 kg súllyal kell számolnunk, szállítás, behelyezés során.

Amikor megvásároljuk a Balneo Milano szabadon álló kádat a gyártói dobozban találjuk tartozékként a lefolyót, a kádlábat, azaz mindent, amire szükségünk van, és az összerakásához nem szükséges összeszerelési útmutató. A doboz tartalmazza még a rejtett, fém szintzőlábakat. E kád tartószerkezete rozsdamentes fém. 

A kád anyaga szaniterakril, ami 3mm japán akril bevonatot kapott, így a hordozóréteggel 5mm-es a vastagság.

Térben álló kádhoz szabadon álló csaptelepet válasszunk, ezzel is fokozva a luxus élményt és designt a fürdőszobában, amit a Wellis kínálatában is megtalálhatunk, Pl. a Rundo Solo álló csaptelep (fehér), szabadon álló kádakhoz, vagy a Via szabadon álló csaptelep.

A Balneo Milano térben álló kád letisztult kisugárzásával eleganciát, luxus desgint teremt a fürőszobában, központi szereplőként magára vonja a figyelmet.

Read previous post:
Frissítően modern fürdőszobai csaptelepek

Modern dizájn és frissítően minőségi termékek jellemzik a Hansgrohe csaptelep gyártást. Ékes bizonyítéka a MySport csaptelep kollekció, mely életteli design-jával...

Close