Fürdőszoba Otthon, lakás

Fürdőszoba bútorok – SaviniDue

A megfelelő fürdőszobabútor kiválasztása sosem egyszerű feladat. Otthonunk, fürdőszobánk stílusa, színvilága, és persze a rendelkezésre álló hely, valamint személyes igényeink nagyban befolyásolják azt, hogy milyen az ideális fürdőszobabútor. A román Savini Due kiváló minőségű fürdőszobabútorok széles választékát kínálja, az elegancia, a biztonság és az ellenállóképesség garanciájával.

A Savini Due – fürdőszobabútor gyártó különleges odafigyeléssel kiválasztott anyagai az esztétikumot és a kényelmet ötvöző megoldásokat szolgáltatnak az Ön fürdőszobájába is. Fürdőszoba bútoraiban az uralkodó elem a modernizmus, ám a klasszikus designra történő utalás is megfigyelhető. Változó, funkcionális és újgenerációs termékeket kínálnak, amelyek tökéletesen illeszkednek bármely fürdőszobába.

SaviniDue Easy fürdőszobabútor

A 20 éves cég gyártástechnológiáját az innováció jellemzi. A felületek kivitelezése kiváló minőségű, a részletekre odafigyelve születik meg a végleges design, és még a legkisebb fürdőszobákban is ideálisan használható bútorokat találunk a kínálatban.

A Savini Due design iránti szenvedélye kifinomult, de visszafogott fürdőszoba bútorokat eredményez, melyeket egyszerű, letisztult vonalvezetés és geometriai formák jellemeznek. Kitűnik funkcionalitásával és a térben tökéletes illeszkedésével: a jólétet és a hovatartozás érzését sugalló tökéletes ötvözetet kreálnak.

A Savini Due kínálatában komplett fürdőszoba bútorokat is találunk, melyek közül választhatjuk a tökéletesen modern designt, vagy a kalasszikusan modern kivitelből is választhatunk, többféle színben és méretben. Ha egyszerű és kényelmes fürdőszobabútor választást szeretne, válasszon a komplett fürdőszobabútor megoldások közül, hisz a szekrény, a mosdó és a tükör is egycsapásra az Öné lesz, nem kell válogatni, méreteket figyelembe venni, hogy passzoljanak egymáshoz.

A környezet tiszteletére is hangsúlyt fektet a Savini Due a gyártás során. A felhasznált anyagok 100%-ban környezetbarátak: az MDF, a HPL és a többi faanyag FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garancia arra, hogy felelősségteljes erdőgazdálkodásból származnak.

Az új technológiák, az innovatív anyagok és a magas minőségű szabványok különleges ötvözetének köszönhetően az esztétikus fürdőszoba berendezések tökéletes, funkcionális és hosszú életű megoldást kínálnak.

Az egyes bútordarabok, a mosdók és a kiegészítők végtelen kombinálási lehetőségeinek köszönhetően bárki a saját igényeinek megfelelő fürdőszobát tud kialakítani, mely tükrözi egyéniségét.

SaviniDue Verene fürdőszobabútor

SaviniDue Zafiro fürdőszobabútor

 

Read previous post:
Szellőztessen télen is!

Otthonunkban és munkahelyünkön egyaránt fontos a rendszeres szellőztetés a hideg téli hónapokban is. Az elhasználódott levegő károsan hat egészségünkre, rossz...

Close