Beltér Fürdőszoba Otthon, lakás

Fürdőszobai szekrény trendek

A fürdőszobai szekrények kiválasztása fontos feladat, hiszen a praktikus tulajdonságaik mellett nagymértékben befolyásolják a fürdő hangulatát, megadják az alapot a helyiség arculatához.

Ami a legszembetűnőbb változás az elmúlt időszakban a fürdőszobai szekrények piacán, hogy a stílus mellett fokozottan előtérbe kerül az okos tárolás fontossága. A funkció nagyobb szerephez jut.

Az intelligens tárolási megoldások hozzájárulnak az átlátható és esztétikus képhez még a szekrény nyitott állapotában is. A polcok, fiókok, kosarak a rendszerezettségen túl könnyű hozzáférést is biztosítanak a használati tárgyainkhoz.

lucca-dor-openA hagyományos alsó és felső fürdőszobai bútorokon túl egyre nagyobb szerep jut a kiegészítő bútorok számára. Ezek a termékek változatos méretűek magasság, mélység és szélesség tekintetében is, így a választék bőséges. Ennek köszönhetően a fürdőszobánk legkisebb üresen álló szegletében is praktikus tárolóhelyet alakíthatunk ki a kiegészítő bútoroknak köszönhetően. Amellett, hogy általuk plusz teret nyernek az eszközeink, a szépségükkel a fürdőszoba egészére is pozitív hatást gyakorolnak.

A stílus tekintetében a fürdőszobai bútoroknál a kevesebb több elve 14318érvényesül. A letisztult, puritán vonalvezetés a legnépszerűbb. Ezek az egyszerű szögletes formák meglepő mértékben képesek hozzájárulni a békés, nyugodt hangulathoz.
A fürdőszobai szekrények színeit tekintve két fő irány figyelhető meg. Az egyik divatos stílus a már más területeken nagy karriert befutott szürke. Ez a hűvös, nyugodtságot sugárzó árnyalat remekül illeszkedik a letisztult formavilágú bútorok megjelenéséhez.

A másik irány, ha a fürdőszobai bútorok színéről van szó, a természetes fa árnyalatai. Ezek az anyatermészetben is megtalálható szelíd színek az időtlen divat képviselői. Képesek megteremteni azt a hangulatot a fürdőszobában, mely a pihenés és feltöltődés helyszínéhez nélkülözhetetlen.

Read previous post:
Növeljük a teret a konyhában

Kisebb házak, lakások sajnos általában kicsike konyhával is rendelkeznek, a rendelkezésre álló területét inkább a szobák méreténél használják ki. Pedig...

Close