Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Easyplus technológia: speciális felületkezelés az Alföldi szanitereken

Az Alföldi szaniterkerámia innovációja az Easyplus technológia, mely eljárás során egy speciális mázfelületet képeznek a szaniterkerámiákon. Karcmentes, sima, tömör felületkezelés, ami megóvja a mosdó, wc és egyéb szaniterkerámiákat a háztartásban előforduló savakkal és lúgokkal szemben.

A szaniter termékek Easyplus felületkezelésével az Alföldi minden háziasszonynak kedvez, hisz mind a takarítási munkálatok hosszával, mind pénzügyileg spórolhatunk.

Spórolás a pénzzel és az idővel

alfoldi-easyplus

Alföldi Easyplus felületen folyadék

Az Easyplus felületkezelt Alföldi WC-k, mosdók, kádak felületéről a vízcseppek egyszerűen legördülnek a bennük lévő kosszal, szappanmaradékkal, vízkővel együtt, nem állnak össze, és száradnak rá a felületre. Ám ha mégis, ezek a szennyeződések enyhe tisztítószerrel eltávolíthatóak, sőt, akár a hetekkel korábban rászáradt vízkő könnyed mozdulattal egy nedves ruhával letörölhető. Hát nem csodálatos!? Az Easyplus felületű szaniterekkel berendezett fürdőszoba valóban néhány mozdulattal tisztán tartható, még tisztítószerekre sem kell költenie!

Környezetvédelem

alfoldi-easyplus-felulet

Alföldi Easyplus felületen vízcseppek

Nem meglepő, hogy az Alföldi Easyplus szanitertermékek választásával a környezetünket is óvjuk, hisz csupán minimális mennyiségű, enyhébb tisztítószerek juthatnak a környezetbe, kis mennyiségben. A szennyeződéseket taszító felületkezelés szinte feleslegessé teszi a tisztítószerek, vegyszerek használatát, így a csatornarendszerbe, és onnan a természetes vizekbe, talajba sem jutnak kemikáliák.

Az Easyplus speciális szaniterkerámia máz tehát a higéniát környezettudatossággal ötvözi, és mindannyiunk, és főként a háziasszonyok örömére kevesebb időt kell a takarításra fordítani, s ezt a megnyert időt a családunkkal tölthetjük az általunk is óvott környezetben.

alfoldi-easyplus

Easyplus

Alföldi WC-k, mosdók, kádak, vagy bármely szaniterkerámia választásánál kérjük a terméket Easyplus réteggel a könyezettudatos, kényelmes mindennapjainkért. Bármely Alföldi szaniter termék kérhető Easyplus réteggel.

Az Easyplus tulajdonságait, tartós ellenálló képességét független tesztek igazolják.

Forrás: alfoldi.hu

Korábbi kapcsolódó bejegyzésünk:
A szaniterekről általában
Szaniterekről: mosdók, WC-k

alfoldi-fromo-termekcsalad

Alföldi Fromo termékcsalád

Read previous post:
Fürdőszobai szekrény trendek

A fürdőszobai szekrények kiválasztása fontos feladat, hiszen a praktikus tulajdonságaik mellett nagymértékben befolyásolják a fürdő hangulatát, megadják az alapot a...

Close