Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Modern lendületesség – Grohe Eurostyle csaptelepek

A Grohe Eurostyle kollekció rendkívüli népszerűségnek örvend világszerte. A jól átgondolt kontúrok, az előre hajló test, ami kiemeli az enyhén ívelt nyitókart, mind az egyedi, modern megjelenést erősítik. Az ergonomikus, gyönyörű kialakítás az érzékeket is simogatja.

Az Eurostyle kiegyensúlyozott dizájnja, az egyszerre lágy és lendületes formák, a kollekció darabjainak egymással alkotott összhangja szinte már művészetet visznek otthonunkba. Képesek a mindennapi használatot rutin helyett élvezetté varázsolni.

eurostyle3A Grohe az Eurostyle család Cosmopolitan darabjainál megtalálta az egyensúlyt az egyszerű vonalvezetés és a lendületes formák között. A lekerekített nyitókar a Cosmopolitan csaptelepek dinamikus megjelenését könnyedebbé teszi.

eurostyle2Az Eurostyle kollekció széles választékát kínálja a csaptelepeknek a fürdőszobától a konyháig. A mosdó-, bidé-, mosogató csaptelepek mellett választhatunk falsík mögötti, vagy falsíkon kívüli zuhany- és kádtöltő csaptelepek közül is.

Az Eurostyle egykaros csaptelepek használatakor a SilkMove technológiának köszönhetően a víz átfolyásának a mennyiségét és a hőmérséklet egy egyszerű, de mégis precíz mozdulattal tudjuk szabályozni. A hosszútávon karbantartásmentes működésről a kiváló minőségben készült alkatrészek gondoskodnak. Az EcoJoy fejlesztéssel pedig akár 50 %-os vízmegtakarítást is elérhetünk.

eurostyle1A Grohe a kényelmünkről sem feledkezett meg. Az Eurostyle mosdó csaptelepek többféle magasságban készülnek, hogy mindenki kiválaszthassa az egyedi igényeinek tökéletesen megfelelő darabot.

A StarLight technológiának köszönhetően az Eurostyle kollekció darabjai hosszú évekig megőrzik hibátlan, ragyogó krómozott felületüket.

 

Read previous post:
Wellis hidromasszázs – élmény a fürdőszobában

A hidromasszázs jótékony hatása napjainkban szinte mindannyiunk számára ismert, és elfogadott tény. A víz és a hidromasszázs hatása rendkívül jó,...

Close