Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Luxusélmény otthonunkban Balneo térben álló fürdőkáddal

Legyen az Ön számára is élmény a fürdőzés a saját fürdőszobájában!
Sokan túlzásnak érezhetik e mondatot, azonban a Balneo térben álló kádakkal valódi élményben lehet része a saját fürdőszobájában, hisz e tágas, luxus hangulatot árasztó fürdőkádak letisztult designja Önt is meggyőzi.

Habár a térben álló (szabadon álló) fürdőkádak évezredes hagyományokkal bírnak – gondoljunk csak a fürdődézsákra -, az elmúlt évtizedekben a beépített egyenes vagy sarokkádak vették át az uralmat. Mindez azonban mára megfordulni látszik, hiszen a térben álló kádak az elérhető luxust, a kényelem és a szabadság élményét kínálják.

Balneo Budapest fal mellé tehető térben álló kád

Talán a térben álló kádak látványa fokozott igényességet és luxust sugároz, egyesek számára hivalkodónak is tűnhet, ám a megfizethető kényelem érdekében, ha megfelelő méretű fürdőszobával rendelkezünk, bátran válasszuk a Balneo fürdőkádak bármelyikét.

A Balneo térben álló fürdőkádakkal romantikus fürdőzés élményében otthonában, mindennapjai során bármikor részesülhet, nem kell luxusszállodákba látogatnia. Térfogatuk jóval nagyobb a szokványos kádaknál, így a romantikus fürdőzés is kényelmesen megoldható. Sőt, mi több, estéről estére kényelmesen elnyúlhatunk bennük, élvezhetjük a nyugtató hatását, és néhány gyertyával, fürdőszobai hangulatvilágítással, kellemes zenével az esti fürdőzés felér egy otthoni wellnessel.

A kényelmes, „felhasználóbarát” vásárlás érdekében a Balneo kádakat ún. szerelőszettel vásárolhatjuk meg.
A doboz tartalmazza:
a lefolyót és a rejtett fém kádlábat (szintezőlábat) is. A tartószerkezet rozsdamentes fém, nem kell a korrodálódástól tartanunk.
A kád anyaga szaniterakril, ami 3mm japán akril bevonatot kapott, így a hordozóréteggel 5mm-es a vastagság.

Anyaga lévén könnyűnek számít a térben álló kád kínálatban, a Balneo térben álló kádak esetén 50kg súllyal kell számolnunk szállítás során.

Balneo Orlando térben álló kád

A Balneo térben álló kádak tervezőiknek köszönhetően szinte bármely stílus kedvelői megtalálják a megfelelőt.

Választhat kerekded-ovális, romantikus kisugárzású változatot; vagy szögletes, kifejezetten modern, vagy épp a fal mellé illeszthető változatot is.

Wellis Via szabadon álló kád csaptelep

Térben álló kádhoz szabadon álló csaptelepet válasszunk, ezzel is fokozva a luxus élményt és designt a fürdőszobában, amit a Wellis kínálatában is megtalálhatunk, Pl. a Rundo Solo álló csaptelep (fehér), szabadon álló kádakhoz, vagy a Via szabadon álló csaptelep.

A Balneo fürdőkádakról összességében elmondható, hogy letisztult kisugárzásukkal eleganciát, luxus desgint teremtenek a fürőszobában, központi szereplőként magukra vonják a figyelmet.

 

Balneo Valencia térben álló kád

Balneo Milano térben álló kád

Balneo Orlando kád, Wellis Rundo Solo álló csapteleppel (bemutatótermi fotó!)

Read previous post:
Élvágott, márvány hatású padlólapok a modern, vagy klasszikus otthonért

A márvány hatású padlólapok már-már klasszikusnak számítanak, ám a letisztult, modern otthonok tökéletes alapját alkotják meg. Egy jó minőségű, élvágott...

Close