Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

GROHE Essence New colour csaptelep kollekció – a választás szabadsága!

A Grohe Essence New kollekció prémium termékek széles választékát kínálja, amely modern és elegáns formatervezésével nyűgözi le szemlélőjét. A kivitel tekintetében széles méret-, szín- és felületválaszték áll rendelkezésünkre.

A GROHE Essence New csaptelep kollekció fényes vagy matt (szálcsiszolt) felülettel, nikkel, króm, grafit és meleg fém színtónusokkal is kapható, így szinte bármilyen stílusú otthonba találunk megoldást.

A GROHE Essence New csaptelepek könnyed és időtlen stílusát egy otthon teljes csaptelep igényeinek kiszolgálására tervezték. A mosdócsaptelepektől a kádtöltőkig, a zuhanycsaptelepektől a bidékig, valamint az egykaros konyhai csapoktól a professzionális, vagy éppen a beépített csaptelep megoldásokon át a GROHE Essence New kollekcióban szinte minden csaptelep igény kielégítésre talál.

A műszaki adottságokat egy-egy konkrét csapteleppel ismerkedve az adatlapján találjuk, vagy bátran kérjünk segítséget a szakértő ügyfélszolgálattól, ám a design lehetőségek megismeréséhez igyekszünk támpontot adni, érintve néhány technikai információt is.

GROHE Essence New Hard Graphite
Kontraszt vagy álcázás: tökéletes eleganciát testesít meg fehérrel párosítva, de akár tónusos környezettel is jól illeszkedik, például betonnal vagy világosabb árnyalatú fával. Szálcsiszolt (brushed) kivitelben is kapható.

GROHE Essence New Hard Graphite

GROHE Essence New Warm Sunset
A luxus kellemes érintése individualisták számára. A Warm Sunset felületek kiemelik az eredeti, hangulatos fürdőszobadizájnt, és ragyogást adnak hozzá. Konyhai környezetbe is kiváló választásnak bizonyulhat. Illessze sötétebb árnyalatú kőhöz, de akár világos környezetben, márványhoz vagy betonhoz is jól társul. Szálcsiszolt (brushed) kivitelben is kapható.

GROHE Essence New Warm Sunset

GROHE Essence New Cool Sunrise
Magas fényű változat a kifinomultságot és a klasszikus luxust idézi, a szálcsiszolt pedig modern, mégis vintage bájt kelt életre. Sötét, és a világos vagy fehér belső terekhez egyaránt illeszkedik. Szálcsiszolt (brushed) kivitelben is kapható.

GROHE Essence New Cool Sunrise

GROHE Essence New csaptelepek garantáltan olyan gyönyörűek lesznek évtizedeken át, mint azon a napon, amikor először megszerette őket. Választhatja a fentebbi színeken túl a klasszikus króm felületet az időtlen dizájnért, vagy a nikkel bevonatú változatot, sőt, akár “supersteel” színű kivitelben is elérhetőek az Essence New csaptelepek, mely a kortárs desing-t, a luxust idézi otthonába.

GROHE Essence New

A GROHE csaptelepek évtizedek képesek ugyanolyan gyönyörűek lenni, mint azon a napon, amikor beszerelték. A siker különleges receptje a hosszan tartó felületi minőségünkben rejlik. A GROHE a legmodernebb technológiákat alkalmazza a kivételes minőségű felületek biztosításához. Az Essence New termékcsalád esetében a fizikai gőzleválasztási (PVD) eljárás biztosítja, hogy a felület összetétele háromszor keményebb legyen, akár csillogó aranyat vagy kifinomult rozsdamentes acél bevonatot jelenítsen meg. Amellett, hogy keményebb, a felület tízszer karcállóbb is, így egy életen át ápolható. Tehát GROHE Essence New kollekció PVD felületkezelő eljárásának köszönhetően 3x nagyobb felületi keménység és 10x nagyobb karcállóság jellemzi a termékcsaládot, mely valóban időtálló csaptelepeket eredményez.

GROHE STARLIGHT® felületi összetétel pedig garantáltan tartósan elkészített felületet adnak, az szálcsiszolt matt-tól a gyémántszerűen fényesig.

GROHE Essence New Warm Sunset

GROHE Essence New Cool Sunrise

GROHE Essence New Cool Sunrise

Read previous post:
Klasszikus életmód, visszafogott elegancia finoman értelmezve: GROHE Essence New

A GROHE Essence New csaptelepek igényes megjelenése mindazok számára készült, akiket vonz a letisztult, egyszerű, vizuálisan tetszetős dizájn. Ez a...

Close