Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

Mofém Pilar csaptelepek – a megtakarítás pillére

A Mofém Pilar kollekció a sokoldalú és modern formavilágot képviseli, amelyet a bolygó védelmét szem előtt tartva terveztek. A Pilar termékcsaládra alapanyagainak, valamint műszaki jellemzőinek köszönhetően a fenntarthatóság pilléreként tekinthetünk.

A Mofém Pilar kollekció a letisztult formavilágának köszönhetően mind a modern, mind a klasszikus fürdőszobákhoz tökéletes választás.

E termékcsalád tervezői a design mellett a legnagyobb figyelmet a ökológiai lábnyom csökkentésére, valamint az energia-, és vízmegtakarításra fordították. A gondos tervezésnek és a gyártástechnológiának köszönhetően megvalósul az évszázados múltra visszatekintő cég politikája egy fontos momentuma: “A MOFÉM nem csupán egy magyar márkanév a szerelvénygyártás történetében, hanem mindannak a szimbóluma, amit az emberi alkotási vágy megvalósulásának neveznek. Egy legenda, amely nem csak a csaptelepekről, de az azokat létrehozó emberekről is szól.”

Mofém Pilar XL mosdó csaptelep

A Mofém Pilar csaptelepek jelmondata is lehetne: “Minden cseppben megtakarítás”.

A Mofém Pilar csaptelepek évi több, mint 810 kWh energiamegtakarításra képesek, ugyanis például a Cold Start mosdó csaptelepekkel megspórolt energia 165 gépi mosásnak felel meg! (A számítás 7kg kapacitású, 1 órás program alatt 4,9 Kwh fogyasztású mosógépet vesz alapul, valamint egy 4 tagú család napi 20 perces mosdó csaptelep használatából indul ki.)

Cold Start mechanizmus azt jelenti, hogy az M, L és XL méretű mosdó csaptelepek középpozícióban hideg vizet adnak az energiamegtakarítás érdekében.

Mofém Pilar mosogató csaptelep

Egy Pilar mosdó csapteleppel 1 év alatt, annyi vizet tudunk meg­spórolni, ami elég lehet 280 fürdéshez, azaz akár 28 000 liter vizet takaríthatunk meg 1 év alatt! (A számítás egy 4 tagú család napi 20 perces mosdó csaptelep használatából indul ki, valamint egy 150×70 cm-es fürdőkádat vesz alapul.)

A tervezés és gyártás során nagy figyelmet kapott a minél egészségesebb ivóvíz szolgáltatás. A Mofém Pilar csaptelepek ólommentes sárgaréz alapanyagának köszönhetően 0% az ivóvízbe történő ólomkioldódás.

A Mofém Pilar csaptelepek króm3 felületkezelési eljárásának köszönhetően a gyártási folyamat során nem szabadulnak fel mérgező gázok, továbbá a szennyvízkezelés is egyszerűbbé válik.

A Pilar csaptelepek további kiemelkedő funkciója a Coin Slot perlátor, ami egy érme segítségével könnyedén eltávolítható, így a tisztítás még egyszerűbbé válik.

Nem elhanyagolható tulajdonság, hogy a Pilar kádtöltő és zuhany csaptelepekhez csavarodásmentes Silver Design gégecső a tartozék.

Minden króm bevonatú Mofém csaptelepre 5 év a gyári garancia, valamint a széles és átfogó alkatrész programuknak köszönhetően a termék utolsó gyártási évétől számított 10 évig biztosított az alkatrészellátás.

Mofém Pilar kádtöltő csaptelep

Read previous post:
GROHE Essence New colour csaptelep kollekció – a választás szabadsága!

A Grohe Essence New kollekció prémium termékek széles választékát kínálja, amely modern és elegáns formatervezésével nyűgözi le szemlélőjét. A kivitel...

Close