Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Grohe Smartcontrol zuhany – falsík mögötti kivitel a minimalista designért (és helytakarékosságért)

Grohe Smartcontrol termosztátos zuhanyrendszer falsík mögötti kivitele tökéletesen illeszkedik azon otthonokba, ahol a minimalista design-é a főszerep, mégis maximálisan kiszolgálja a család minden kényelmét. Nem beszélve arról, hogy a maximális helykihasználás különösen a fürdőszobákban kap jelentőséget, ezért a falsík mögötti zuhanyrendszer választása ideális egy kis fürőszobába.

A Grohe Smartcontrol termosztatikus zuhanyrendszer falsík mögötti kivitele a lehető legtöbb helyet hagyja meg a funkcionalitás és a kényelem csökkenése nélkül.

Emellett további előnyöket is rejt: a takarítás sokkal könnyebb és gyorsabb, hiszen minimális felületek kerülnek a falsíkon kívülre, látható helyre.

Az alábbi technikai információk rávilágítanak a maximálisan minimális helyigényre:

  • A falsík mögé beépített kezelőtől függetlenül a vezérlő egység mélysége sosem haladja meg a 43 mm-t.
  • A szupervékony, csupán 10 mm mélységével a GROHE SmartControl fali egység stílusos és helytakarékos.
  • A GROHE SmartControl integrált tömítésével, a helyén tartja a vízáramot.

Grohe Smartcontrol termosztatikus zuhanyrendszer falsík mögötti kivitele esestében a többrétű felhasználás túlmutat a szokványos kád/zuhany kombináción. (Korábban a legtöbb esetben két fali egységre és beépített elemekre volt szükség.) Ugyanis a  Grohe Rapido SmartBox egyetlen beépített elemmel és egyetlen fali vezérlővel rendelkezik, és általa élvezheti a kétfunkciós fejzuhanyt, akár mindkét vízáram együttes aktiválásával. Emellett természetesen a kézizuhany is ugyanezen elemekkel működtethető, biztosítva a lehető legkényelmesebb felhasználást.

Egyszerű és intuitív vezérlés teszi bárki számára kényelmesen használhatóvá a Smartcontrol rendeszert. A precíz vízmennyiség is egyszerűen szabályozható, a vízerősség szabályozás a vezérlő gombokba van integrálva. Csupán nyomja meg a be- és kikapcsoláshoz, és a gomb elfordításával állíthatja a vízáramlás erősségét.

A Smarcontrol rendszer termo egységének páratlan érzékenységének köszönehtően a vezérlőegységet elforgatva a másodperc tört része alatt állítja be a kívánt vízhőmérsékletet, melyet a zuhanyozás teljes ideje alatt meg is tart.

A Smartcontrol rendszer forrázás elleni védelemmel ellátott, így hagy gyermekek használják a zuhanyt, akkor sem kell aggódnunk, hogy leforrázzák magukat. Csökkenő hidegvíz nyomás esetén a rendszer azonnal lekapcsolja a meleg víz áramlását. Grohtherm termosztátok 38°C hőmérsékletre állított SafeStop gombbal ellátottak, mely kiegészíthető további határolókkal is.

A Grohe Smartcontrol termosztátos zuhanyrendszer falsík mögötti kivitelének választása esetén nem kell semmilyen kompromisszumot kötnie! Elérhető 1, 2 vagy 3 vezérlőgombos kivitelben is. Ha minimalista design-ra vágyik, ha szeretné a takarítás idejét lerövidíteni, vagy ha szeretne helyet spórolni, de mégis egy innovatív, modern termosztátos zuhanyrendszerre vágyik, a Grohe SmartControl termosztátos zuhanyrendszer falsík mögötti kivitelét Önnek tervezték! Kiváló német minőség az Ön fürdőszobájában is!

 

Read previous post:
Tökéletes zuhany élmény a Grohe Smartcontrol zuhanyrendszereivel

Termosztatikus zuhanyrendszerek minden igényre a Grohe-től. Kiváló német minőség, stílusos modern design, és rendkívül könnyű és gyermekek számára is biztonságos...

Close