Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Kőhatású zuhanytálca, akril anyagból!

Ha valami újra, különlegesre vágyik zuhanyzójába, ajánljuk figyelmébe a Radaway Doros Stone kőhatású, akril zuhanytálcáit, melyek 2020. tavaszán jelentek meg a piacon, az újabb és újabb vásárlói igényekre reagálva.

A Radaway Doros Stone kőhatású, akril zuhanytálcái elegáns, kőhatású megjelenést nyújtanak, mind e mellett abszolút a fürdőszobai dizájnhoz szabhatók, hiszen nemcsak fehér, de antracit színben is elérhetőek.

Radaway Doros Stone zuhanytálca, íves

A Radaway Doros Stone kőhatású zuhanytálcák formáját tekintve íves, szögletes és téglalapalakú is lehet, lapos vagy előlapos változatokban is elérhető.
Az ára pedig több mint versenyképes!

E kőhatású zuhanytálcák óriási előnye, hogy a kőhatás ellenére akril anyagból készültek, így súlyuk töredéke annak, mintha valóban kőből lennének, mely a szállítás és a beszerelés esetén jelent hatalmas könnyebbséget.

A Doros Stone A típusú zuhanytálca például egy íves zuhanytálca, mely akár közvetlenül a padlósíkra is építhető, így nemcsak kényelmes használatot tesz lehetővé, hanem egy igazán modern kisugárzást kölcsönöz fürdőszobájának. Elérhető 80×80, vagy 90×90 cm-es méretben, fehér vagy antracit szürke színben.
A Doros Stone A zuhanytálca előlappal is szerelhető, vízszintező lábbal és peremrögzítő szettel, előlappal csomagolva kapjuk kézhez. Ezt a terméket is javasolt vízszintes burkolatra telepíteni. Fontos tudnunk, hogy az előlap nem levehető.

Radaway Doros Stone antracit színű zuhanytálca

A Doros Stone kőhatású, s e mellett akril anyagú zuhanytálcák tehát elérhetőek íves, de akár szögletes kivitelben is. A szögletes kivitel esetén akár 90x100cm-es, vagy akár 120×100 cm-es, nagy méretű változatot is választhatunk, padlósíkra építhető, vagy előlapos kivitelben. Ha előlapos változatot szertnénk, azt válasszuk ki a kínálatból, nem ajánlott később meggondolni magunkat.
E zuhanytálcák mindegyikéhez a gyártó ajándék lefolyó szifont csomagol.

A Radaway Doros Stone kőhatású zuhanytálcák fehér és antarcit szürke színeben választhatóak, így bármilyen fürdőszobai stílushoz igen jól igazítható. A gyártó 2+1 év garanciát vállal a Doros Stone kőhatású zuhanytálcáira.

Read previous post:
Grohe Smartcontrol zuhany – falsík mögötti kivitel a minimalista designért (és helytakarékosságért)

Grohe Smartcontrol termosztátos zuhanyrendszer falsík mögötti kivitele tökéletesen illeszkedik azon otthonokba, ahol a minimalista design-é a főszerep, mégis maximálisan kiszolgálja...

Close