Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Tökéletes zuhany élmény a Grohe Smartcontrol zuhanyrendszereivel

Termosztatikus zuhanyrendszerek minden igényre a Grohe-től. Kiváló német minőség, stílusos modern design, és rendkívül könnyű és gyermekek számára is biztonságos üzemeltetés jellemzi a Smartcontrol zuhanyrendszereket.

Könnyű, biztonságos kezelhetőség, megbízható német minőség, kifinomult, ergonómikus kialakítással háromféle kivitelből választhat Smartcontrol zuhanyrendszert, valamint kádtöltő és zuhanycsaptelepet is.

Pontosan megadott, állandó vízhőmérsékletet tesz lehetővé a Grohe Smartcontrol zuhanycsaptelep, mellyel stimuláló, lazító, frissítő zuhanyélmény is elérhető. Vezérlője könnyen kezelhető, megfelelő vízfelhasználás mellett.

A Grohe Smartcontrol zuhany innovatív vezérlőjének köszönhetően könnyedén válthat a vízszórás típusok között, s a kívánt vízerősséget memorizálja a Smartcontrol zuhanyrendszer. A beállításhoz csupán egy gombot kell megnyomnia, és elfrodítania a megfelelő vízerősség beállításához. A vezérlő egységet kihasználhatja például a tusfördők tárolására.

A GROHE SmartControl az innovatív zuhanyszabályzó, amely lehetővé teszi a vízerősség és a hőmérséklet könnyed beállítását, valamint a kívánt vízpermetezését, és a fej- és kézi zuhany közötti váltást. Egyszerűen forgassa el a GROHE ProGrip fogantyút, hogy növelje a vízerőt – az Eco-tól a Full Flowig -, és fordítsa le, hogy csökkentse. Nyomja meg újra a víz szüneteltetéséhez, ha szeretné.

A termo egység páratlan érzékenysége a másodperc tört része alatt állítja be a kívánt vízhőmérsékletet, tartva azt a zuhanyzás teljes ideje alatt. Nincs többé idő, víz és energia pazarlás a megfelelő hőmérséklet beállításakor.

Az XXL méretű fejzuhany egész testet beborító hosszúságban biztosít frissítő zuhanyélményt.

A széleskörű igényeknek megfelelően a Grohe Smartcontrol zuhanyrendszerekből többféle kivitel is rendelkezésünkre áll a legmegfelelőbb zuhany kialakítására, megtervezésére.

SMARTCONTROL FALSÍKON KÍVÜLI KIVITEL
A GROHE SmartControl falsíkon kívüli kivitele termosztáttal, XXL hosszú fejzuhannyal, ami minimális erőfeszítéssel felszerelhető a maximális hatás érdekében.

SMARTCONTROL COMBI ZUHANYRENDSZER
Az ideális aranyközépút – falba süllyesztett zuhanycső, de falsíkon kívüli GROHE SmartControl termosztát és XXL fejzuhany. Szabadon elhelyezheti a termosztátot függőlegesen a fejzuhany alá, vagy bárhová, akár a zuhanyzó oldalfalán is. A flexibilitás a termékek kombinálhatóságában is rejlik, a tökéletes SPA élmény érdekében. A csővezetékek azonban a fal mögé vannak építve, így azok tisztításával nem kell törődnie.

SMARTCONTROL FALSÍKON BELÜLI KIVITEL
Minden eleme a GROHE SmartControl rendszernek falba süllyesztett a tiszta, minimalista megjelenésért. Mindazonáltal a falsík mögötti kivitel nem csak a minimalista megjelenést elégíti ki, hanem helytakarékos, kényelmes zuhany megoldást biztosít a funkcionalitás csökkenése nélkül!

A Grohe Smartcontrol zuhanyrendszere tökéletes választás, ha szereti a zuhanyozást, és szeretné élvezni a SPA élményt otthonában, a mindennapok során.

Read previous post:
Calacatta – a fehér márvány eleganciája elérhető áron

Fehér márvány a luxus és az időtlen elegancia megtestesítője. Inspirálja a kortárs tervezőket, hogy tágas belső teret rendezzenek be nagyméretű...

Close