Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Hansgrohe Logis – univerzális, víztakarékos csaptelep család

Kiváló formatervezés, modern megjelenés, megoldás minden igényhez. Ez mind egy csaptelep családban. A Hansgrohe Logis csaptelepek többféle kivitelben kaphatóak, különböző magasságokkal, így szinte minden igényt kielégítenek.

A Hansgrohe Logis csaptelepek azt az elvet követik, hogy minden igényhez a megfelelő megoldás társuljon. Ennek érdekében a tervezésnek hála, a Logis csaptelepek számos változatban elérhetőek: a különböző kifolyócső magasságokon felül választhatunk kétkaros, és háromlyukú csaptelepet is.

A német precizitásnak köszönhetően rendkívül kényelmes használatú csaptelep családdal van dolgunk. A Logis kollekció csaptelepei kombinálhatóak valamennyi szaniterkerámia családdal.

A Hansgrohe ComfortZone tesztjének köszönhető, hogy vásárlóként megtudhatjuk, hogy adott csaptelep melyik szaniterkerámia családhoz /termékhez használható kényelmesen.

A különböző kifolyómagasságon kívül kétkaros, vagy akár háromlyukú változatot is találunk a Logis csaptelep családban. Ez a sokféle variáció lehetővé teszi, hogy egy termékcsaládból választhassuk ki otthonunk csaptelepeit, hogy megőrizzük környezetünk valódi egységét.

A Logis csaptelep család a modern stílust képviseli. Finoman ívelt, letisztult vonalvezetése igazán különlegessé teszi. A Logis csaptelep család esetében bátran mondhatjuk, hogy e családot választva fürdőszobánk ékkövét visszük be otthununkba, kényelmes használatával biztosítjuk, hogy a fürdőszobában töltött idő valóban a pihenésünket, ellazulásunkat szolgálhassa egy-egy fárasztó nap után.

A Hansgrohe híres a víztakarékos innovációiról. Ezt a Logis csaptelep családban is tapasztalhatjuk, hisz az EcoSmart technológiának köszönhetően akár 60%-os víz-, és energiatakarékosság is elérhető.

A Hansgrohe az igazi német minőséget képviseli. A gyár több, mint 110 éve családi vállalkozásként indul, mára multinacionális céggé nőtte ki magát. Kizárólag kiváló minőségű alapanyagok felhasználása mellett kiemelt figyelmet fordítanak a környezetvédelemre. Legfontosabbnak az egészséget és a jó közérzetet tartják, utóbbi érdekében mindent megtesznek a csaptelepek tervezése, gyártása terén.

A Logis csaptelep család méltán képviseli a kiváló Hansgrohe minőséget és design-t, hisz a kényelem és praktikum minden tekintetben fellelhető e termékcsaládban.

Read previous post:
Természetes, élethű padlóburkolatok

A kőmintás padlólapok töretlen népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében. Az A.G Oregon és Tuluz padlólapok élethű kő mintázatával kül- és...

Close