Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

Kényelem és univerzális design a Hansgrohe képviseletében Talis csaptelepekkel

Intelligens csaptelepek, szinte bármilyen igényt kielégítenek, maximális kényelmet biztosítva. Select technológia a könnyű, kényelmes kezelésért, víztakarékos üzemeltetés, elforgatható kifolyó és vízsugár a legpraktikusabb használatért, és a különböző kifolyómagasságok egy-egy területre… Hát kell ennél több?

A Talis csaptelep család valóban egy univerzális, szinte bármilyen igényt kielégítő termékcsalád. Különböző magasságokkal, üzemeltetési, működési módokkal rendelkező csaptelepek közül válogathatunk, ki-ki igényei szerint választhat számára megfelelő csaptelepet. A Talis termékcsalád is a Hansgorhe által nyújtott tökéletességet képviseli, hogy otthonunkban a csaptelepek terén is egységet, összhangot képvisletessünk.

Talis csaptelep család: tökélestesség, esztétikus, letisztult, modern megjelenésben. Karcsú, hengeres csaptelep test, melyet a kifolyócső teljesít ki, elegáns összhanggal.

Ám haladjunk sorban a Talis csaptelepek bevezetésben kiemelt tulajdonságain.

Mi is az a Select technológia? Miért hasznos?
Jogos a kérdés, hisz többnyire hétköznapi vásárlóként nem vagyunk tisztában a Hansgrohe fejlesztéseinek, innovációinak szakkifejezésével. Azt tudjuk, hogy a gyár mind a design, mind a kényelem és környezetvédelem tekintetében a maximumra törekszik. A Select technológia lehetővé teszi, hogy egy mozdulattal, egészen pontosan egy gombnyomással “nyissuk ki” ki a csapot, még akkor is, ha koszos, vagy szappanos a kezünk.
A Select technológiával ellátott Talis csaptelepeknél a hagyományos szabályzókar szerepét egy nyomógomb vett át a még nagyobb ComfortZone érdekében.
Fontos azonban, hogy a Talis Select technológiával ellátott mosdócsaptelepei mellett a “hagyományos” Talis design is elérhető, tehát egykaros kivitelben is különböző Talis csaptelepek közöl választhatunk!

Minek köszönhető a víztakarékosság? Milyen számokban nyilvánul meg?
Pénztárcánkat érintő kérdés ez. A Talis csaptelepekkel a vízfogyasztás akár 60 %-kal is csökkenhet. Ez valóban nagyszerű eredmény! S ez az eredmény a Hansgrohe EcoSmart technológiájának köszönhető. A vízátfolyás kb 5 liter/perc mennyiségben korlátozódik, de a speciális levegőztető által dúsított vízsugár érintésekor ebből semmit nem érzünk.

Elforgatható kifolyó és vízsugár?
Ezt úgy kell elképzelni, hogy az elforgatható kifolyócső végződése állítható (elcsavarható), hogy a család minden tagja a számára a legideálisabb irányú vízsugárt érjen el kézmosáskor, vagy akár fogmosás során. Tehát egyetlen mozdulattal növelhető a ComfortZone.

Különböző kifolyómagasság? Mit jelent ez?
Ez azt jelenti, hogy pl. a Talis mosdócsaptelepek különböző kifolyómagassággal rendelhető, így akár mosdóra helyezhető, alacsonyabb kivitelt is választhatunk, vagy a pultra ültetett mosdónkhoz magasabb Talis modócsaptelepet vásárolunk. Akár 3 lyukú mosdóhoz is találunk megfelelő csaptelepet a Talis csaptelep családban. Igényeinket a Talis termékcsalád kiszolgálja, bármilyen magasságú csaptelepet szeretnénk.

A Talis csaptelep család univerzalitása a tökéletes esztétikummal és kényelmes működtetéssel párosul, bármely üzemű csaptelep választása esetén. A Talis család kiemelt előnyei a zuhany, és kádcsaptelepek esetén is megfigyelhetőek, válasszuk bátran e termékcsaládot otthonunk, családunk kényelme érdekében.

Read previous post:
Hansgrohe Logis – univerzális, víztakarékos csaptelep család

Kiváló formatervezés, modern megjelenés, megoldás minden igényhez. Ez mind egy csaptelep családban. A Hansgrohe Logis csaptelepek többféle kivitelben kaphatóak, különböző...

Close