Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Harmónia a fürdőszobában Marmy szaniterekkel

A fürdőkultúra az elmúlt évszázadok alatt rengeteg változáson ment keresztül. Napjainkban a fürdőszoba otthonunk elengedhetetlen részévé vált, meghatározó szerepet tölt be egy-egy napunk kezdetén és végén is. Így nem meglepő, hogy a design-ra, a fürdőszoba hangulatának személyes kialakítására egyre inkább ügyelünk, legyen szó akár kicsi, vagy akár nagy, tágas fürdőszobáról.

A fürdőszobánk mindennapjaink szerves részét képezi, berendezése meghatározó szerepet tölt be hangulatunk alakulásában, hisz e helyiségben indul és végződik egy-egy napunk.

A fürdőszoba kialakításának alap hangulatát egyéniségünk határozza meg. Romantikus vagy klasszikus, vagy akár mediterrán fürdőszobába is jól illenek a Marmy svéd tervezésű térben álló kádak.

marmy-jasmine-terben-allo-kadA Marmy térben álló kádak szinte bármely stílusirányzat kedvelőinek kínálnak megoldást. A gondos tervezésnek köszönhetően a Marmy térben álló kádak kínálatában megtalálhatóak a klasszikus, romantikus, vagy kifejezetten modern, szögletes megjelenésűek is.

A Marmy gyár és a gondos svéd tervezés a fürdőszoba összhangját figyelembe véve kádjaihoz kínál stílusban illő modsókat is.

A Marmy mosdó kínálat is szinte bármilyen igényt képes kielégíteni. Szögletes, kerekded, ovális, kétszemélyes, modern, klasszikus, retro, pultra ültethető, lábon álló… bátran nézzük meg a teljes Marmy mosdó termékpalettát, hogy kiválaszthassuk a számunkra legmegfelelőbb stílusú és méretű mosdót.

Marmy mosdók szerelhetőségében az alábbiak állnak rendelkezésre: marmy-amanda-allo-mosdo

A Marmy termékek anyaga öntött márvány. Az öntött márvány kiemelten előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy nagy kopás, és ütésálló képességgel rendelkezik. Kifejezetten jó hővezető, felveszi a meleg víz hőjét, melyet képes tárolni, ennek köszönhetően hosszú időn keresztül élvezhetjük a kellemes meleg fürdő jótékony, nyugtató hatását.

Az öntött márvány termékek gyártástechnológiája lehetőséget ad arra, hogy a felületükön keletkező apró sérüléseket javíthassuk, polírozhassuk, az erre a célra gyártott, megfelelő öntött márvány tisztító és polírozó szerrel.

marmy-monica-pultra-ultetheto-mosdoA harmonikus fürdőszoba megteremtéséhez alaposan tervezzük meg, és körültekintően válasszuk ki a berendezési tárgyakat, valamint a megfelelő színű és mintázatú csempét, és a harmonizáló fürdőszobabútort is, megteremteni kívánt stílusnak és hangulatnak megfelelően.

 

Talán egy kicsit hosszabb tervezési folyamaton megy át a fürdőszoba kialakítása, de megéri, hisz meghozza az elvárt gyümölcsét, nyugalom, kényelem, harmónia költözik mindennapjainkba.

 

 

Read previous post:
Kertünk ékei – dísz szobrok

A dísz szobrok évszázadok óta látnak el díszítő feladatot. Hozzájárulnak a kertek, díszparkok egyedi megjelenéséhez. Nagyban fokozzák azok elegáns, ünnepélyes...

Close