Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Hidromasszázs élmény a fürdőszobában

Hangulatos fények, nyugtató zene, zubogó vízi masszázs, mely ellazít, feltölt és pihentet egyszerre, és mindezt az otthonunkban! Napjainkban már nem elképzelhetetlen, sőt, szinte bárki számára elérhető a saját fürdőszobájában, egy hidromasszázs fürdőkád vagy hidromasszázs zuhanykabin beépítésével.

Rohanó világunkban a munkahelyi stressz, a általánosan felgyorsult életvitelünk mindannyiunk számára megterhelő, gyakorta szükséges, sőt, ajánlott a minőségi kikapcsolódás, és lazítás.

A víz és a hidromasszázs jótékony hatása közismert és elfogadott tény. Felfrissít, oldja a hétköznapok feszültségét, ellazít a kellemes masszázs a vízben, a megfeszült izomzat felold, kellemesen felüdülhetünk akár otthonunkban, a saját ízlésünk szerint berendezett fürdőszobánkban egy kellemesen lágy zene, és hangulatfények, gyertyák segítségével.

hidromasszázs kád

Kétszemélyes hidromasszázs kád

Masszázskádban, medencében való fürdőzés gyógyászati szempontból is jó hatással van a szervezetre. A vér által szállított tápanyagok és oxigén áramlása többszörösére is megnövekszik a hidromasszázs kádban töltött időben, hisz felgyorsult vérkeringéssel, csökkent vérnyomással, testünk hőmérséklet-növekedésével jár, mely mindezt elősegíti.

A hidromasszázs kádakban, egyéb hidromasszázs berendezésekben a masszázsélményt erőteljes, meleg vízsugarak eredményezik. Ennek köszönhetően a hidromasszázs hatására izmaink ellazulnak, megnövekedik az endorfin szintünk, ami testünkre természetes fájdalomcsillapító hatással van, így a fáradt testünk teljes ellazultsággal pihenhet meg egy-egy fárasztó nap után.

Ha szeretnénk tovább sorolni a hidromasszázs berendezések jótékony hatásait, kozmetikai szempontokból is górcső alá vehetjük. Ugyanis egy üdítő hidromasszázs tisztítja pórusainkat, valamint a narancsbőr kezelésében is hasznosnak bizonyulhat. Ezen kívül rendszeres használata felgyorsítja az anyagcserét, így bőrünk üdévé, fiatalosan tisztává válhat a méreganyagok távozásával.

hidro-kabin

Hidromasszázs zuhanykabin

Hidromasszázs ajánlható anyagcserezavarok esetén, vérkeringési zavarok esetén, valamin reumatikus-, és mozgásszervi megbetegedések fennállásakor is, orvosával egyeztetve!

A masszázskádak, masszázskabinok, egyéb hidromasszázs berendezések a fizikai jótékony hatásai mellett hozzájárulnak szellemi és érzelmi felfrissülésünkhöz is.

Hidromasszázs zuhanykabinok, hidromasszázs kádak nagy választéka vár minket a szakkereskedésekben, és ma már elérhető áron hozzájuthatunk az otthoni frissítő, lazító hidromasszázs élményhez. Egészségünk, testi-lelki frissességünk érdekében mindenképp megéri a befektetés, s jótékony hatásait – megfelelő karbantartás, tisztán tartás mellett – évekig élvezhetjük.

spa-elmeny

SPA élmény

Valódi, teljes luxus élményt élhetünk át, ha masszázskádunkban elmerülve különböző kiegészítőket használunk környezetünkbe elhelyezve, például színes gyertyák, hangulatvilágítás, fürdőrózsa, szivacs, aromamécses… és még sorolhatnánk. Azonban ha fürdővizünkbe szeretnénk fürdőszereket használni, vegyük figyelembe kádunk használati útmutatójában leírtakat!

Egy esti hidromasszázs, és máris ellazultan, felfrissülve tölthetjük az estét családunkkal, párunkkal beszélgetve, kellemes zenét hallgatva, és a másnapunk is lendületesen, valóban megújult energiával telve indul.

Hidromasszázs kád, üdítő élmény a mindennapokban.

Read previous post:
Fürdőkád kiválasztása – a kád anyaga

Az ideális fürdőkád kényelmes, tágas, és a fürdőszobánk központi, hangsúlyos eleme, így a kiválasztásánál a praktikum mellett a design is...

Close