Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Hogyan alakítsuk ki a tökéletes fürdőszobát pároknak?

Legyen bármennyire harmonikus egy pár kapcsolata, egy fürdőszobában más-más igényei merülnek fel egy férfinak és egy nőnek. Ezen eltérő kívánságokon túl az alkalmanként mindként fél részéről időben egyszerre történő fürdőszoba használat is kihívásokat tartogat a berendezéskor.

Ahhoz, hogy az egymás kerülgetése, és az egymásra várás ne jelenjen meg a mindennapokban, nincs másra szükség, mint egy kis gondos előrelátásra a tervezéskor.

kendo7Ami a legkézenfekvőbb berendezés egy páros fürdőszobában, az a dupla mosdó. Talán ez az az eszköz, ami a legnagyobb mértékben hozzájárul a fürdőszoba használatakor a nyugalomhoz és harmóniához. Hiszen még a legsietősebb reggeleken is ki-ki kényelmesen végezheti a borotválkozást vagy a sminkelést.

Ráadásul a dupla mosdók rendkívül dekoratív elemei lehetnek a fürdőszobáknak. Egyedi ízlésünknek megfelelően dönthetünk két különálló mosdó mellett, választhatunk egy medencés, de két csaplyukkal rendelkező darabot, vagy akár két medencével és két csaplyukkal ellátott látványos mosdó is elérhető.

A fürdőszobai mosdó képéhez szorosan hozzátartozik a tükör. Itt is eldönthetjük, hogy két különálló darabot szeretnénk-e, vagy pedig egy szélesebb, mindkét mosdó fölötti területet lefedő tükörre esik-e a választásunk.

elvana1Mindkét esetben fontos, hogy a szimmetrikus elhelyezésen túl nagy gondot fordítsunk a megfelelő magasságban történő elhelyezésre és a megvilágításra. A használók termetének eltérése miatt ugyanis az igények is másfélék lehetnek.

Bár a fürdőszoba közös helyiségként funkcionál, bizonyos területeken jól elhatárolt részekre is szükség van. Ilyen például a fürdőszobai szekrények esete. Itt szükség van arra, hogy mindenkinek legyen privát tárolóhelye, ahol a személyes használatú tárgyait átlátható módon elérheti.

A hely függvényében a maximálisan kényeztető fürdőszoba is létrehozható. Számos stílusú és formájú, két személy számára is bőséges hellyel rendelkező zuhanykabinok és fürdőkádak állnak rendelkezésre a tisztálkodás élménnyé varázsolásához.

Csak egy kis odafigyelésre van szükség ahhoz, hogy a páros fürdőszoba az a hely lehessen, ami tökéletesen alkalmas a lazításra, vagy a romantikus napzáró összebújások helyszínévé válhasson.

Read previous post:
Amit a LED izzókról tudni érdemes

Valójában a LED nem izzik, így a címben használt megnevezés pontatlan, ám a hétköznapi életünkben ez az elnevezés az elterjedt,...

Close