Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Hogyan válasszunk zuhanytálcát? II.

A bejegyzés első részében már megismertük a zuhanytálca kiválasztásakor rendelkezésre álló lehetőségeket az anyag és a méret tekintetében. Most az esztétikum és stílus vonatkozásában megkerülhetetlen tulajdonságról esik szó, a forma béli variációkról.

Az íves zuhanytálcák az apró fürdőszobák tökéletes megoldását jelentik. Remekül illeszkednek a fürdőszoba egyik sarkába, ami kis terek esetén különösen pozitív. Az íves zuhanytálcák a szögletes és kerek vonalak kombinálásának köszönhetően lágyítják az összképet. Ez a vonalvezetés amellett, hogy rendkívül helytakarékos, általa a kényelmi tulajdonságok sem csorbulnak. Hiszen a kifelé domborodó ív elég teret biztosít a nagyszerű zuhanyélményhez.

840401.055-aA zuhanytálcák piacában a legnagyobb szegmenset a szögletes termékek foglalják el. Ezek a zuhanytálcák hagyományosan népszerű helyet foglalnak el a fürdőszobák világában. Ehhez nagyban hozzájárul sokoldalúságuk.

A szögletes zuhanytálcák éppúgy jól mutatnak egy sarokban elhelyezve, mint egy egyenes falfelület mellett mintegy központi elemként beépítve. A kialakításuknak köszönhetően megadják a maximális teret, amit zuhanyozás közben élvezhetünk.

KAD0429A szögletes zuhanytálcák határozott megjelenése könnyen beilleszthető a modern, letisztult fürdőszoba képébe. De az indusztriális vagy akár a klasszikusan elegáns otthonokban is helyet kaphatnak.

A szögletes zuhanytálcák közül a négyzet alaprajzúak a tökéletes helykihasználás megtestesítői. Ez az az elrendezés, amellyel a legkisebb alapterületen a legnagyobb területet kapjuk az optimális zuhanyélményért.

A téglalap alaprajzú zuhanytálcákkal pedig akár a luxus színvonalig is fokozhatjuk fürdőszobánk hangulatát. Fényűző, két személy számára is mindent igényt kielégítő zuhanyzót alakíthatunk ki.

Aki valami különlegesre, a szokványostól eltérőre vágyik, annak sem kell csalódnia. Akár ötszögletű, vagy aszimmetrikus zuhanytálcát is álmodhatunk otthonunkba, az sem jelenthet akadályt. A bőséges termékválaszték mindenkinek segítségére van, hogy a tökéletes zuhanytálcát építhesse be a fürdőszobába.

Read previous post:
Hogyan válasszunk zuhanytálcát? I.

Amikor valaki új fürdőszoba létrehozását, vagy egy már meglévő felújítását tervezi jó, ha tisztában van vele, hogy a zuhanytálcák változatos...

Close