Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Sarokkádak – a fürdőszobák ékei

Legyen fürdőszobánk kis-, vagy nagyméretű, legyen pont középen e tekintetben, mindenképpen érdemes fontolóra venni egy sarokkád beépítésének lehetőségét. A sarokkádak nagyszerűen teljesítenek a fürdőszoba alapterületének kihasználtságának maximalizálásában, és mindezt rendkívül dekoratív formában teszik.

A sarokkádak leggyakoribb alaprajza az egynegyed körcikk. Ez az elrendezés nem igényel egy hosszú, egyenes falfelületet a beépítéskor. A sarokkádak legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy a sokszor kihasználatlan sarkokat töltik be. Megtöltik őket esztétikummal úgy, hogy közben a helyiség középső részét szabadon hagyják a kényelmes közlekedés számára.

neo-entEzt a pozitívumot akár a kis fürdőszobák tulajdonosai is élvezhetik, hiszen a sarokkádak már akár 120 cm-es oldalszélességgel is elérhetőek. De a nagyobb terekkel rendelkezők igazán grandiózus, két személy számára is kényelmesen használható sarokkádat is választhatnak.

Az alaprajz tekintetében bár a körcikk forma a leggyakoribb, de korántsem az egyetlen elrendezési mód. Minimalista ötszögletű, de akár aszimmetrikus sarokkádak 16936közül is válogathatunk, hogy a fürdőszobánk tökéletes egységet alkothasson, legyen szó bármely stílusról.

A sarokkádak medence része is változatos lehetőségeket tartogat. Négyszögletes, trapéz, homokóra, ovális forma is készül. A sarokkádak ülőrésszel ellátott vagy anélkül készült változatai szolgálják az egyedi igényeinket. Az ülőrésszel rendelkezők amellett, hogy lehetővé teszik a kényelmes zuhanyzást, nagyszerű pakolóhelyről is gondoskodnak.

Rendelhető kiegészítőkkel maximalizálhatjuk a sarokkádunk teljességét. A kényelemről a fejtámlák, míg a biztonságról a kapaszkodók gondoskodnak.

A sarokkádak leggyakrabban akril vagy lemez anyagból készülnek. Emellett öntött márvány termékekkel is találkozhatunk. Ez a választék gondoskodik arról, hogy mindenki a saját pénztárcájának megfelelő árfekvésű sarokkád beépítésével tehesse szebbé otthonát.

Read previous post:
Hogyan válasszunk zuhanytálcát? II.

A bejegyzés első részében már megismertük a zuhanytálca kiválasztásakor rendelkezésre álló lehetőségeket az anyag és a méret tekintetében. Most az...

Close