Beltér Fürdőszoba Otthon, lakás

Hogyan varázsoljuk otthonossá a vendég fürdőszobát?

Ha rokonaink, barátaink rövidebb, vagy akár hosszabb időt töltenek otthonunkban, szeretnénk ha elégedetten távoznának, és szívesen visszatérnének hozzánk. A pozitív benyomás összességének szerves része a vendég fürdőszoba kényelmes és hangulatos berendezése.

Bár a vendég fürdőszoba nem tartozik a mindennap használt helyiségek közé, mégis érdemes időt szentelni a kialakítására. Ezzel az energiabefektetéssel a számunkra kedves emberek nálunk tartózkodását tesszük kellemesebbé.

Mivel számos eltérő ízlésű vendég fordulhat meg nálunk, a konkrét színek vagy stílusok vonatkozásában elegance4nem tudunk mindenki igényének megfelelni. Emiatt fontosabb, hogy bármilyen irányban is induljunk el a berendezéskor, arra figyeljünk, hogy az egyes összetevők, a hidegburkolatok, szaniterek, bútorok egymással összhangban álljanak.

A kényelem és a praktikum területe az, ahol sokat tehetünk a vendégeink elégedettségéért. A vendég fürdőszobában nincs szükség sok tárolóhelyre, de a szükséges fürdőszobai bútorok között mindenképpen alkalmazzunk polcos megoldást is.

A polcos fürdőszobai szekrények és a kosarak segítenek abban, hogy a vendégek ajtók és fiókok nyitogatása nélkül, kényelmesen átláthassák, hogy merre találják a számukra szükséges holmikat.

muscat1Ne felejtkezzünk el kellő számú akasztó felszereléséről sem. Vendégeink itt elhelyezhetik a törülközők mellett akár a saját fürdőköntösüket is.

A vendég fürdőszobában is kiemelten fontos szerepe van a megfelelő méretű, jól megvilágított tükörnek. Ez nélkülözhetetlen, hogy jól induljon a nap a reggeli borotválkozás, vagy sminkelés után.

Ha sampont, balzsamot és egyéb piperecikkeket is elhelyezünk a vendég fürdőszobában, a visszatérő vendégeink örömmel fogják konstatálni, hogy nem szükséges óriási bőrönddel érkezniük hozzánk.

Egy kis odafigyeléssel, sokszor egészen apró dolgokkal sokat tehetünk azért, hogy barátaink, szeretteink örömmel látogassanak meg bennünket újra és újra.

Read previous post:
Kerámia burkolatok: mit jelent az MS minőség? Mire érdemes figyelni?

A kereskedelmi forgalomban kapható burkolólapok között olykor találkozhatunk MS minőségi megjelöléssel. Igen ám, de mit is jelent ez? A kerámia...

Close