Beltér Burkolat Laminált padló Padlólap

Miért jó az univerzális szegőléc?

Egy padlóburkolatot a szegélyezés tesz teljessé, melyet szegőléccel, avagy szegélyléccel oldhatunk meg egyszerűen. A szegőléc a padló és a fal találkozásánál lévő hézagok eltakarására szolgál, hogy a burkolat igazán esztétikus legyen. A szegélyléc kiválasztása körültekintést igényel. Ugyanis a szegőléc nemcsak eltakarja a fal és padló találkozásánál lévő hézagot, hanem ez emeli ki, ez ad keretet a padlónak. A szegőlécnek tehát esztétikusnak, a falhoz vagy a padlóhoz színben is illeszkedőnek kell lennie.

Otthonunk designja akkor lesz tökéletes, ha a szegőléc színe jól illeszkedik a falhoz vagy a padlóhoz. A padlóhoz színben, mintázatban illeszkedő szegélylecet válasszunk, vagy választhatunk például Ktex univerzális, fehér, festhető szegőlecet is.

De miért jó az univerzális szegőléc?

Egyrészt, mert festhető, fehér színben kapható, így olyan színre festhetjük, amivel maximálisan elérhető a vágyott eredmény. Tehát az univerziális, fehér szegőléc legnagyobb előnye, hogy olyan színre festhetjük, ami a legmegfelelőbb, a legjobban illik otthonunk designjához. Vagy akár fehér is maradhat.

A Ktex univerzális, fehér, festhető szegőléc további előnye, hogy könnyen csatlakoztatható, így egyszerű dolgunk van vele.
Továbbá ellenáll a nedvességnek, és könnyen tisztítható. Kiváló német minőség, univerzális felhasználhatósággal.

Ezekhez a szegőlecekhez választhatunk szintén fehér, festhető sarokelemet, mely a sarkakhoz illeszkedik, vagy lezáró-, összekötő elemként is használható.

Szintén univerzálisnak mondhatók az acél színű szegőléc sarok, és lezáróelemek, hiszen bármilyen szegőléc színhez illeszthetjük. Otthonunk stílusa a meghatározó, melyiket válasszuk, a fémet, vagy a festhető változatot.
Akár fehér szegőléc esetén is igazán mutatós. Letisztult, modern, már-már futurisztikus desing esetén is kifejezetten jó választás. Láthatatlan rögzítés jellemzi. Sarokeleme is igazán strapabíró, hisz ütésálló, és nem színeződik el évek múlva sem.

A szegélyléc kiválasztásánál vegyük figyelembe a fal és a padló találkozásánál lévő hézagot, a szegőléc vastagságát ez alapján válasszuk ki.

A Ktex univerzális kiegészítők felhasználhatóak otthonunk szinte bármely helyiségének burkolaihoz, hogy könnyű és minőségi szegélyezést kapjunk. (Fürdőszobába, vizes helyiségekbe nem ajánljuk)

Szegőléc, vagy szegélyléc melegburkolatok keretezésére, lezárására használható designelemei otthonunknak (vagy szükség esetén akár utólagosan hidegburkolatokhoz is alkalmazhatjuk). Az univerzális szegőléc készülhet HDF vagy habosított műanyagból, a felületét festhető fólia, vagy festhető műanyag boríthatja, a különböző felhasználási igények kielégítésére.

Univerzális, festhető, fehér szegőléccel tökéletesen zárhatjuk le a padlóburkolatot, kiváló keretet ad a padlónak, eltakarja a fal és a padló találkozásának hézagjait, és mivel festhető, így igény szerinti színt adhatunk neki, az eredménynek csak a kreativitásunk szabhat határt! 😉

 

Read previous post:
Holland minőség, modern design a fürdőszobában: Riho Novik zuhanyzó kollekció

A fürdőszoba tervezése építkezéskor, felújításkor egyaránt körültekintést igényel, hogy az eredmény design és praktikum tekintetében is hosszú távon kielégítő legyen....

Close