Ablak, árnyékoló Tető

Roto tetőtéri ablakok

A jó tetőtéri ablakot nem csak design, hanem sokkal inkább a praktikum, valamint a műszaki tulajdonságok összessége adja. A tetőterekben is különböző ablaktípusokra lehet szükségünk, hiszen előfordulhatnak különböző kialakítású falak, valamint családtagjaink magassága alapján is eltérő igények merülhetnek fel.

A Roto tetőtéri ablakok tervezésekor a gyártó figyelembe vette a beépítési hely műszaki igényeit és a falhasználók kényelmét is, éppen ezért háromféle nyitási típusban érhetőek el a ROTO tetőtéri ablakok.

Roto tetőtéri ablakok nyitási módja:

A maximális energiahatékonyság érdekében a 3 rétegű energiatakarékos üvegezésű tetőtéri ablakok választását ajánljuk, mely elérhető bármely nyitási móddal.

Például a Roto Designo R8 tetőtéri ablakok gyárilag beépített hőszigetelő csomaggal rendelkeznek, melynek köszönhetően maximális energiahatékonyság az eredmény, hisz kiváló a hőszigetelő képessége. Felnyíló ablak, a kilincs az ablak alján található, így nyitása mind résszellőztetés és tisztítás szempontjából egyszerű és kényelmes. Felnyíló nyitása zavartalan kilátást biztosít, az ablak felső síkjában nyílik. Négy pontos záródás jellemzi a biztonság érdekében.

 

A Designo R4 WD Roto tetőtéri ablak klasszikus, középen billenő kivitel, alsó kilinccsel rendelkezik. Már az alapkivitel is kívül edzett üveggel szerelt, ezen felül az ablak gyárilag előszerelt hőszigetelő csomagjának és belső párazáró fóliázásának köszönhetően 2-rétegű üvegezéssel 1,3-as; 3-rétegű üvegezéssel pedig 1,1-es Uw érték érhető el, és jelentősen csökkenthető a páralecsapódás veszélye is.

A műanyag kivitel minimális karbantartást igényel, magas pára-tartalmú helyiségek esetén is kiváló választás.

A fa kivitel rétegragasztott, válogatott északi fenyőből készül, alapimpregnálva és kétrétegű lakkal véglegesen felületkezelve. Mindkét változat dupla gumitömítéssel ellátott.

Az utólag is állítható ablakszárnynak köszönhetően a tetőszerkezet elmozdulásakor nem szükséges az ablak megbontása a tok és szárny távolságának korrekciójához.

A Roto R7 tetőtéri ablak típusok speciálisan billenő tetőtéri ablakok. A hagyományos középen billenő tetőtéri ablakoktól eltérően a nyitási pont magasabban lett kialakítva. Ennek előnye a könnyebb hozzáférhetőség, mely a magasabb felhasználók kényelmét szolgálja. Nem nyílnak bele a tetőtérbe, és a szúnyogháló sem akadályozza a működtetést.

A Roto tetőtéri ablakokhoz természetesen árnyékolót is vásárolhat.

A Roto tetőtéri ablakokra a gyártó 15 év garanciát vállal a biztonsági üvegre jégkár esetén, valamint a vasalatok és műanyag profil törésére.

Read previous post:
Minőségi akril kádak elérhető áron: GilaxSpa

A GilaxSpa akril fürdőkádak a legmodernebb gyártási technológiával készülnek, európai gyártásban. A modern formavilágú, megbízható minőségű, kiváló ergonómiai tervezésű akril...

Close