Beltér Fürdőszoba Otthon, lakás

Intelligencia az intim területek higiéniájáért: Wellis Delphi okos WC

Mai modern, rohanó világunk már-már futurisztikus termékfejlesztéseket produkál szinte minden területen. Az automatizáció elérte az otthonunk minden helyiségét, így a toalettet is. Kényelmi funkciók a higiénia jegyében a Delphi okos WC-vel.

A Wellis Delphi okos WC-t a kényelem és a higiénia maximális kielégítését szem előtt tartva fejlesztették. Vízsugaras tisztítása a készülék higiéniáját és a felhasználók egészségét egyaránt szolgálja. Vízsugara bidet funkciójával megelőzhetőek a fertőzések, irritáció, így tökéletes társunká válik mindennapjainkban.

Funkcionalitását tekintve a tervezők a valaha kitalált WC berendezések, és intim higiéniai termékek szinte minden előnyét beépítették egy termékbe. A bidet funkció mellett helyet kapott a hölgyek komfortérzetét is szolgáló intim zuhany, valamint a vízsugár “gyermek üzemmódba” is állítható, így a család minden tagjának kényelmes használatot tesz lehetővé.

A programozható funkciók segítik a mindennapi használatot, valamint távirányítású vezérléssel irányíthatjuk a Delphi okos WC-t.

Funkcionalitás:

Mosási funkciók:
Alsó mosás: az alsó testtájak alapos tisztítását mosási pozíció beállítása segíti, kiegészülve a szórófej mozgatási lehetőségével a még nagyobb alaposságért.
Feminim mosás: kifejezetten a hölgyek igényei szerint, a napi megfelelő higiéniáért, alacsonyabb víznyomsással
Csípő mosás: 6 perces tisztító porgam, a hölgyek számára kitalálva.

Kényelem:
– víz-, levegő- és ülőke hőmérséklet beállítás, előre programozva.
– az ülőke melegét micro-computer biztosítja
– ülőke automatikus érzékelővel ellátva, ha ráülünk, a WC készenléti állapotban van.
– a felhasználó távozásakor automatikus öblítés
– belső szagtalanító rendszer
– állítható víznyomások
– mosás-szárítás automatikus funkció
– éjjeli fény az éjszakai használat megkönnyítésére

Egyéb jellemzők:
– energiatakarékos üzemmód
– öntisztító szórófej (minden használat előtt és után kis mennyiségű vízzel)
– led kijelző, mely az aktuális beállításokat mutatja
– intelligens meghibásodás diagnosztika
– meleg vizes mosás
– távirányítós vezérlés
– manuális tisztításhoz kinyújtható szórófej

A kényelem és a higiénia elengedhetetlen összetevői mindennapjainknak. Egy intelligens WC kiszolgálja igényeinket, ezzel növelve mindennapi komfortérzetünket a WC használat közben és után egyaránt. Tiszta, friss testben boldogabban telik egy-egy napunk, a nap bármely szakában. A Wellis Delphi okos WC a legjobb választás egészségünk és kényelmünk érdekében.

Read previous post:
Minimalista fürdőszobák ékköve: Grohe Euphoria zuhanygarnitúrák

A Grohe Euphoria zuhanyrendszert a tökéletes arányok és a következetes geometria jellemzi. Modern kortárs design, elegancia, mely maximális teljesítményben teljesedik...

Close