Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Minimalista fürdőszobák ékköve: Grohe Euphoria zuhanygarnitúrák

A Grohe Euphoria zuhanyrendszert a tökéletes arányok és a következetes geometria jellemzi. Modern kortárs design, elegancia, mely maximális teljesítményben teljesedik ki. Modern design, funkcionális kiválóság, kényelmes, praktikus felhasználás, megfizethető áron.

Az Euphoria termékcsaládban széles termékkínálat és variációk állnak rendelkezésre. Kézi zuhany, fejzuhany, valamint zuhanyrendszert is választhatunk, melyek egytől egyig a luxust képviselik.

A Grohe minőséget méltán képviseli az Euphoria kollekció. A designt az elegancia, az ergonomikus kialakítás, modern, minimalista vonalvezetés jellemzi. Funkcionalitásában a kiváló német Grohe minőség jelenik, meg:
Grohe DreamSpray: innovatív minőség, luxus revitaliáció a fúvókák egyenletes vízelosztásának köszönhetően.
Grohe TurboStat: a beállított optimális hőmérséklet a kényelmes és biztonságos használatért.
Az esztétikum és a technológia tökéletes párosítása összehangolt kéz és fejzuhany működést eredményez, vizuális élménnyel kiegészülve.

A RainSpray technológiának eredményeként az Euphoria termékcsalád zuhanyzójának használatával garantált az ellazulás egy-egy fárasztó nap után. A ComfortZone fokozása érdkében a a Grohe PureRain Spray még nagyobb, és puhább vízcseppeket eredményez, ezzel fokozva a luxus zuhanyozási élményt.

A Grohe az Euphoria zuhany család esetében is nagy hangsúlyt fektetett a kényelmes és biztonságos használatra. A Grohe CoolTouch biztosítja, hogy a berendezés borítása ne forrósodhasson fel, ami valljuk be, igen előnyös jellemző, főként, ha gyermekek is haszálják a zuhanyt.

Grohe Cube kézizuhany

A Grohe Euprhoia Cube zuhanyrendszert választva igazi kubista fürdőszobát teremthetünk. Minimalista vonalvezetés, szögletes formavilág jellemzi. Nagy, négyzet alakú esőztető fejzuhany, szintén szögletes kézizuhannyal párosul, DreamSpray technológiával. Diszkrét kollekció, tiszta geometrikus formavilággal.

A Grohe Euphoria Cosmopolitan a nagyvárosi nyüzsgő stílusba illik kifejezetten. Termosztátos zuhanyrendszer, mely nagy teljesítményével, állandó vízhőmérséklettel és természetesen DreamSpray technológiával növeli a luxus élményt zuhanyzáskor. Lekerekített, áramvonalas formavilág jellemzi, StarLight króm felülettel. Tökéletes választás energikus mindennapi haszálatra. Nagy előnye a Grohe StafeStop gomb, mely maximalizálja a vízhőmérsékletet 38C-ban!

Grohe Cosmopolitan fejzuhany

A Grohe technológiák felbecsülhetetlen élményt biztosítanak e termékcsaládban. Az EcoJoy techológia a környezetvédelem (és pénztárcánk) mellett dolgozik, hisz akár 50% -al csökkentett a vízfogyasztás, melyet észre sem veszünk a használat közben, mivel teljes vízsugárral működik a zuhanyunk.

A Grohe Euphoria zuhanycsalád a stílus, a minőség és a hatékony vízfelhasználás megtestesítője. A kollekció széles választékát kínálja a fej- és kézizuhanyoknak, valamint a zuhanygarnitúráknak. Ezáltal mindenki ki tudja alakítani a számára tökéletesen testreszabott zuhanyrendszert.

Read previous post:
Tartós, környezetbarát burkolat: Kronotex laminált padló

A Kronotex gyár a világ egyik vezető lamináltpadló gyártója. Laminált padlólapjai környezetbarát technológiával készülnek, rendkívült tartósak, melyet a gyártó által...

Close