Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Jakuzzi, szauna, hidromasszázs

Jacuzzi – az igazi márka és minőség

Jacuzzi Projecta – Jacuzzit birtokolni annyit tesz, mint birtokolni a minőséget, a márkát. E mondat elárulja a valódi Jacuzzi márka lényegét. Kiváló minőség jellemzi a Jacuzzi márka termékeit, mind a kád héjakat, mind az elektronikai hidro felszerelést illetően. A Jacuzzi cég jelszava és hitvallása: a Vevő mindenek előtt. 

A Jacuzzi cég amerikai anya-, és európai leányvállalati nem foglalkoznak más termékek forgalmazásával, kizárólag akril kádakat forgalmaznak, opcionálisan hidromasszázs rendszerekkel. Hosszú távú céljuk a Jacuzzi márka minél szélesebb körű elterjesztése.

jacuzzi-aira-acryl-kadA Jacuzzi cég egyik kiemelt célja, hogy a vásárlók tökéletesen elégedettek, és boldog eredeti Jacuzzi tulajdonosok legyenek.

Hitvallásuk, hogy egy Jacuzzi terméket birtokolni nemcsak egészséges szokás, hanem a testnek, és a szellemnek is kedvére való.

Jacuzzi cég által gyártott acryl (akril) kád héjakat akriltáblából készítik, melegen, vákuumformázással. Ezt követően forgácslap és üvegszál erősítést kap az acryl. A Jacuzzi kádhéjak kényelmes, ergonomikus kialakításúak, többféle formában és méretben gyátják őket, hogy a minél több, különböző igényeket is ki tudjanak elégíteni. A Jacuzzi világmárkát minőség és megbízhatóság jellemzi, és mindezt elérhető áron.

jacuzzi-aira-kad

A Jacuzzi, mind a mellett, hogy kiemelt figyelmet fordít a kád héjak minőségére, a kádjait a vásárlói igények szerint hidromasszázs rendszerrel szereli fel. A vevőnek nincs más dolga, mint kiválasztja a kádat – formát, méretet, tehát a designt – majd elmondja, milyen masszázsfelszereltséget szeretne. Majd a gyártó elkészíti a kádat az igények szerint és a vásárló az otthonában csodálhatja és kényelmét élvezheti az általa választott kádjának.

jacuzzi-shell-glam-kadA Jacuzzi kádaknál alapanyagként használt acryl anyag nagy előnye, hogy a kisebb sérülések javíthatóak, a kádak polírozhatóak, és évek múltán, szükség esetén felújíthatóak.

Ezért is készíti a Jacuzzi a kádjait akrilból, hogy vásárló minél tovább élvezhessék
a fürdőkádjuk, masszázs kádjuk frissítő kényelmét.

Jacuzzit birtokolni annyit tesz, mint birtokolni a minőséget, a márkát.

 

Read previous post:
Megnyugtató és üde – Keros Bg Nectar kollekció

A Keros BG Nectar csempe és padlólap családja tökéletes választás fürdőszobába. Klasszikus megjelenés, üde és változatos dekorcsempék, visszafogott bézs árnyalat....

Close