Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Megnyugtató és üde – Keros Bg Nectar kollekció

A Keros BG Nectar csempe és padlólap családja tökéletes választás fürdőszobába. Klasszikus megjelenés, üde és változatos dekorcsempék, visszafogott bézs árnyalat. Mindezeknek köszönhetően lehetőségünk nyílik elegáns, kifinomult felületek létrehozására.

Sokan azt gondolhatják, hogy a bézs fürdőszoba unalmas. Ez azonban egyáltalán nem igaz. A jól átgondolt burkolatokkal, bútorokkal és kiegészítőkkel egy mindent körül ölelő, nyugodt légkört sugárzó végeredmény lesz a jutalmunk. Ha például fehér szaniterekkel és nectar2berendezési tárgyakkal kombináljuk a Nectar kollekciót, egy letisztult, minden ízében stílusos összképet kapunk.

A Keros BG Nectar család csempéje és padlólapja a lágy árnyalatával, fényes, enyhén csíkos felületével kitűnő alapot tud szolgáltatni egy pihentető fürdőszoba kialakításához. Hiszen a semlegesség nem egyenlő az egyhangúsággal. Továbbá az is pozitívum, hogy ez a tónus tágítja és világosabbnak láttatja a tereket.

nectar4Ami a Nectar család friss megjelenését megadja, az többféle dekorcsempe és listello választék. Ezek az elemek a rajtuk megjelenő virág motívumokkal életet és további szépséget visznek a burkolt felületek megjelenésébe.

A Keros BG Nectar csempe, valamint a dekorcsempék 20 cm*60 cm-es mérete nectar3lehetőséget ad arra is, hogy választhatunk a vízszintes, vagy a függőleges elrendezés közül. Fürdőszobánk egyedi adottságai szerint ez egy kis játékra ad lehetőséget. A jól megválasztott elrendezéssel kiemelhetjük az előnyeit, és tompíthatunk a nem a legkedvezőbb részletein.

A Keros BG Nectar padlólap 33 cm*33 cm-es méretben készül, PEI III-as, közepes kopásállósággal rendelkezik. Természetesen a kiváló minőségű Nectar kollekció a Keros Bg termékeinél megszokott öt év garanciával kapható.

 

Read previous post:
Térkövek, udvarkövek – hogyan válasszunk?

Udvarunk, kertünk burkolataként kiváló választás térkövet, udvarkövet használnunk. A megfelelő térkő kiválasztásakor két dolgot mindenképp figyelembe kell vennünk: az egyik...

Close