Beltér Burkolat Konyha Otthon, lakás Padlólap

Zalakerámia Amazonas termékcsalád – digitális technológiával a káprázatos felületekért

A Zalakerámia 2014-es legnagyobb újítása a digitális technológiával készült padlólapok gyártása. Az Amazonas burkolat család is ezzel az eljárással készül. Az élethű és melegséget sugárzó fahatású felületnek köszönhetően mára az Amazonas kollekció a Zalakerámia egyik legnépszerűbb terméke.

A fahatású padlólapok nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban. Az Amazonas kollekció csáberejét azonban tovább növeli a 20 cm*60 cm-es méretválasztás. Ez tökéletesen megfelel a legújabb trendeknek.

amazonas2Az Amazonas család a különleges felületének köszönhetően képes a többi hidegburkolatnál jóval barátságosabb látványt nyújtani. A fa melegségét idéző esztétikus megjelenés segít a természetes, nyugalmat árasztó otthon megteremtésében.

Az Amazonas családdal ráadásul nem kell aggódnunk a fa burkolatokkal együtt járó problémák miatt. A matt felületű Amazonas termékek PEI III-as, közepes kopásállósággal rendelkeznek. Így otthonunkban bárhol is alkalmazzuk az Amazonas termékcsaládot, a hosszútávon esztétikus és praktikus állapot garantált.

Az Amazonas kollekció naturális hangulatát tovább fokozza a kifinomult színválaszték. A világos bézstől a közép barnán át a sötétebb barnáig gyönyörű árnyalatok közül választhatunk. Ezek a színek elegáns, de ugyanakkor visszafogott összképet nyújtanak.

A famintás mozaik Amazonas padlólapokkal egy modernebb stílust tudunk létrehozni, legyen szó akár konyháról, akár előtérről, akár nappaliról.

amazonas3Az Amazonas család három darabos stilizált fa motívumos dekorcsempe szettjével pedig igazán egyedi, és különleges burkolatokat hozhatunk létre. A darabok mintája eltérő, de egymással harmonizáló, megjelenésüket tekintve egységet alkotó termékek.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Jacuzzi – az igazi márka és minőség

Jacuzzi Projecta - Jacuzzit birtokolni annyit tesz, mint birtokolni a minőséget, a márkát. E mondat elárulja a valódi Jacuzzi márka...

Close