Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Nyitott, modern életstílus Kludi Pure&Easy fürdőszobai csaptelepekkel

Letisztult, modern életstílust képviselnek a Kludi Pure&Easy csaptelepek, melyek bármely korszerű fürdőszobába tökélesen illeszkednek. Méltán kedvelt sokoldalú fürdőszobai csaptelep család, kiváló ár-érték arányban, a megszokott, kiemelkedő Kludi minőségben.

A Kludi Pure&Easy fürdőszobai csaptelepeket erőteljes formavilág, dinamikus vonalvezetés jellemzi, mindez fényes króm, Kludi GlanzVoll felülettel. Egy csaptelepnnek sokat kell kibírnia, főként a felületének. A strapabíró felületet a Kludi által kifejlesztett GlanzVoll felülettel éri el, mely nemes csillogást ad a felületnek, védi és növeli az ellenálló képességét a korrózióval, vagy más káros hatásokkal szemben. Higiénikus, rendkívül könnyen tisztítható felület, modern vonalvezetéssel, a trendi fürdőszobáért.

E csaptelep család egykaros, teli fogantyúval rendelkezik, mely szögletes, ám mégis finoman ívelt kialakítású, ez adja dinamizmusát.

A Kludi Pure&Easy egykaros mosdó csaptelepei kétféle magasságban elérhetőek. A kádtöltő és zuhanycsapetelepe automatikus kád/zuhany váltóval rendelkezik, így elkerülhetjük, hogy a zuhany funkción maradjon a csaptelep és váratlanul elárasszuk a fürdőszobát egy óvatlan vízmegnyitással. A zuhanyzóba a Kludi Pure&Easy egykaros zuhanycsaptelepe tökéletes választás.

Kifinomult megoldások, és praktikum jellemzi e dinamikusan ívelt, friss, könnyed karakterű csaptelep családot.

A Kludi Pure&Easy csaptelepek EcoPlus technológiája a víz- és energiatakarékosságot biztosítják, azáltal, hogy csökkentik a melegvíz fogyasztást.

Az Pure&Easy csaptelepek egyértelmű piros-kék jelzései segítségével a gyermekek is könnyedén megtanulnak bánni a vízzel.

Nyitott, modern életstílust követő otthonokban a fürdőszoba trendi, dinamikus vonalvezetésű, és rendkívül praktikus éke az Pure&Easy fürdőszobai csaptelep család.

Read previous post:
Szén-monoxid vészjelző elhelyezése

Bár a CO vészjelszők beszerelése, üzembe helyezése nem bonyolult feladat, azt azonban figyelembe kell vennünk, hogy megfelelő helyre szereljük fel,...

Close